Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2023

ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

“Επίσημα” πια 3η πολιτική δύναμη ο ΣΥΡΙΖΑ

Με απόλυτη στήριξη ΠΑΣΟΚ σε έναν μόλις δήμο της χώρας, ίσως τον πιο δύσκολο από όλους, ο Χάρης Δούκας πέτυχε το φαινομενικά “ακατόρθωτο”. Μέσα σε λίγο περισσότερο από έναν μήνα ύπαρξης και προετοιμασίας, ο Χάρης Δούκας, κατάφερε να “αποκαθηλώσει” τον “Πρίγκηπα” της ΝΔ, τον ανιψιό του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, τον Κώστα Μπακογιάννη. Και αυτό το κατάφερε “κόντρα” σε κάθε πρόβλεψη. 

Στο ίδιο κλίμα και οι πανηγυρισμοί για την καθαρή νίκη Κουρέτα στην πολύπαθη Περιφέρεια Θεσσαλίας και την νίκη του απέναντι στον π. Πρόεδρο της ένωσης Περιφερειών Ελλάδος και πρώην Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, εκλεκτό της ΝΔ, Κώστα Αγοραστό.

Ενώ η νίκη Αγγελούδη στην Θεσσαλονίκη,

αν και δίχως επίσημη κομματική στήριξη, καθώς και η νίκη Αράπογλου στην Καλαμαριά, είναι στις θετικές ειδήσεις της ημέρας για την Χ.Τρικούπη

Σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ στο ΠΑΣΟΚ δεν κρύβουν τη χαρά και την ικανοποίηση για τη νίκη-ανατροπή του Χάρη Δούκα στην Αθήνα, την κατάκτηση της Περιφέρειας Θεσσαλίας και τις επιτυχίες σε πολλούς δήμους στην Αττική και την Περιφέρεια.

Ηγετικά στελέχη τόνιζαν ότι τα αποτελέσματα στέλνουν σαφές πολιτικό μήνυμα στην κυβέρνηση και επιβεβαιώνουν ότι το ΠΑΣΟΚ είναι η δεύτερη πολιτική δύναμη στην Αυτοδιοίκηση.

Η επιτυχία του κ. Κουρέτα, «προήλθε παρά τον στυγνό εκβιασμό που ασκήθηκε για τον υποψήφιο της κυβέρνησης».

Δεν υπάρχουν σχόλια: