Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2023

KΑΡΑΜΠΙΝΑΤΟΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΡΣΕΝΙΚΗΣ ΕΥΑΣ ΜΠΡΑΟΥΝ

Γράφει ο mitsos175

Προφανώς είναι καραμπινάτος εκλογικός εκβιασμός της Αρσενικής Εύας Μπράουν προς το δήμαρχο Χαλανδρίου και τους κατοίκους του αλλά πρέπει να δούμε γιατί αυτή η μαφιόζικη μέθοδος και μάλιστα τόσο απροκάλυπτα.

Σίγουρα στις εκλογές νίκησε η διεφθαρμένη γαλάζια συμμορία. Ένας δήμος πάνω ή κάτω δεν θα αλλάξει τους συσχετισμούς ή τις εντυπώσεις. Η αντιπολίτευση απλά δεν υπάρχει. Ο ΣΥΡΙΖΑ πάει προς διάλυση με τα στελέχη του να επιτίθενται ο ένας στον άλλο.
Να είναι αυτό ξεσάλωμα; Μπορεί. Πόσο μάλλον που τέτοιου είδους εκβιασμοί έπιασαν αλλού. Σίγουρα όμως υπάρχει και κάτι άλλο. Δεν θα έσκουζε έτσι η αρσενική Εύα Μπράουν αν δεν είχε κέρδος. Γιατί δεν είπε κάτι τέτοιο για την Αθήνα πχ;

Ο λόγος ίσως είναι η άλλη μαφία, που δεν λέγεται κυβέρνηση και η οποία θέλει να κάνει βρομοδουλειά στην περιοχή κι ο δήμος την εμποδίζει. Φαντάζομαι λοιπόν έστειλαν μήνυμα. Μήνυμα στο δήμαρχο γιατί μάλλον οι δημότες δε θα φοβηθούν από κάτι τέτοια.

Έχω πει πως στηρίζω τη θέση του ΚΚΕ για το β γύρο κι έχω εξηγήσει τους λόγους. Ίσως όμως ειδικά για την πόλη του Χαλανδρίου να πρέπει να το σκεφτούμε ξανά. Η ηγεσία του ΚΚΕ βέβαια ξέρει καλύτερα. Ας δει τι κρύβεται από πίσω, κι ας κρίνει.

Τι σίγουρο είναι πως το πλιάτσικο πρόκειται να αυξηθεί κατακόρυφα. Δεν τους ελέγχει κανείς και το ξέρουν. Θέλουν να φάνε και το τελευταίο πόμολο. Στην Πάτρα πχ ήδη λένε παρόμοια για τον Πελετίδη. Τα λένε γιατί έχει χαλάσει πολλές δουλειές της τοπικής μαφίας και θα ήθελαν πάρα πολύ να βγει από τη μέση.

Εμείς οι Κομμουνιστές όμως δε φοβόμαστε μαφιόζους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: