Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2023

ΣΤΟ ΜΕΪΝΤΑΝΙ ΟΛΟΣ Ο “ΕΘΝΙΚΟΦΡΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΚΡΑΦΙΚΟΣ ΚΟΡΜΟΣ”

Είχε προηγηθεί η σοκαριστική – ανατριχιαστική δήλωση του του Ισραηλινού Υπουργού Εθνικής Ασφάλειας, Itamar Ben-Gvir: “Το μόνο πράγμα που πρέπει να εισέλθει στη Γάζα μέχρι να απελευθερωθούν οι όμηροι είναι εκατοντάδες τόνοι εκρηκτικών του ισραηλινού στρατού, ούτε γραμμάριο ανθρωπιστικής βοήθειας”.

Ακολούθησε το φονικό χτύπημα με την εκατόμβη νεκρών και τραυματιών στο Αγγλικανικό Νοσοκομείο της βόρειας Γάζας. Αμέσως, όλοι οι “πρόθυμοι” συστρατεύτηκαν στο να προβάλλουν την προπαγάνδα του Ισραήλ.

Το σύνθημα το έδωσε ο Αδωνις Γεωργιάδης ο οποίος από τότε που έκανε δήλωση αποκήρυξης των αντισημιτικών απόψεις του, όπως του απαίτησε η Ισραηλινή Πρεσβεία της Αθήνας, έχει μεταβληθεί σε ένα πιστό φερέφωνο του Τελ Αβίβ.

Ολος, λοιπόν, ο “εθνικόφρων δημοσιοκραφικός κορμός” παρουσιάστηκε στο μεϊντάκι.

Τυχαία κάποια πρόσωπα που συναντήσαμε απ’ αυτόν στο διαδίκτυο. Ο ανεκδιήγητος Σίλας, βγάζει το βαθυστόχαστο πόρισμα του, επικαλούμενος τον … νόμο των πιθανοτήτων.

Ο δημοσιολόγος του “Πρώτου Θέματος” Γιώργος Ευγενίδης, 

μας γράφει ότι αν το εγκληματικό χτύπημα στο νοσοκομείο έγινε από το Ισραήλ αυτί συνιστά “παραβίαση του διεθνούς δικαίου”, ενώ αν προήλθε από την Χαμάς θα “μιλάμε για δήμιους των Παλαιστινίων”. Αθλιότητα στο έπακρο δηλαδή….

Οσο για τον και κρατικοδίαιτο Μπάμπη δεν χρειάζεται να γράψουμε κάτι …

http://vathikokkino.gr/archives/146144

Δεν υπάρχουν σχόλια: