Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2023

ΧΑΣΑΜΕ ΤΟΝ ΝΤΟΡΟΓΙΟ …

Τα πάνω -κάτω ήρθαν τα αποτελέσματα του δευτέρου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών. Πέρα απ΄ το εκκωφαντικό μήνυμα που έστειλε η κατακόρυφη νέα αύξηση της αποχής, όσοι/ες έλαβαν μέρος σ’ αυτή την εκλογική διαδικασία έδωσαν ένα ηχηρό μαντάτο στο Μέγαρο του Μαξίμου. Οι κυβερνητικοί εκβιασμοί που προηγήθηκαν όλες τις τελευταίες μέρες με στόχο το απόλυτο «γαλάζιο» στον χάρτη της Ελλάδας που επιζητούσε η Νέα Δημοκρατία και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε αυτές τις αυτοδιοικητικές εκλογές, αποδείχτηκαν ατελέσφοροι.

Η πανωλεθρία που έπαθε ο Κώστας Μπακογιάννης από τον Χάρη Δούκας στον δήμο της Αθήνας, χάνοντας με 12% διαφορά, αποτέλεσε έκπληξη για τους πάντες. Αυτό αν συμπληρωθεί ότι η Ν.Δ, έχασε τον δήμο της Θεσσαλονίκης καθώς και τις 5 από τις 6 περιφέρειες που πήγαν στον β΄ γύρο, μπορούμε να μιλάμε ότι σήμερα δέχτηκε ένα σφοδρό πλήγμα το κυβερνητικό κόμμα.

Μέχρι το mega τρολάρει τον Μπακογιάννη:

Χαιρόμαστε ιδιαίτερα για την μεγάλη επιτυχία του Σίμου Ρούσσου παρά τους κυβερνητικούς εκβιασμούς στο Χαλάνδρι, καθώς και τους καινούργιους δήμους που κέρδισε το ΚΚΕ. Ο Κώστας Πελετίδης επανεκλέγεται στην Πάτρα, στην Καισαριανή ο Ηλίας Σταμέλος στο Χαϊδάρι ο Μιχάλης Σελέκος, στην Πετρούπολη ο Βαγγέλης Σίμος και στον δήμο Τυρνάβου ο Στέλιος Τσικριτσής.

Οi δήμαρχοι αυτοί της “Λαϊκής Συσπείρωσης”, κάνουν πιο ενεργή την παρουσία του ΚΚΕ στην τοπική αυτοδιοίκηση.

http://vathikokkino.gr/archives/146006

Δεν υπάρχουν σχόλια: