Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

ΈΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΦΥΣΣΑ - ΣΤΟ ΦΩΣ ΝΕΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΚΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΡΟΥΠΑΚΙΑ ΣΤΗ ΧΑ [ΕΙΚΟΝΕΣ]

Λίγες μόλις ημέρες πριν συμπληρωθεί ένας χρόνος από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι, έρχονται νέα ντοκουμέντα στο φως για τη δράση και τον ρόλο του προφυλακισμένου Γιώργου Ρουπακιά μέσα στη Χρυσή Αυγή.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που παραθέτει η εφημερίδα «Real News», ο άνθρωπος που αφαίρεσε με μαχαίρι τη ζωή του Παύλου Φύσσα όχι μόνο «χαλαρή» σχέση δεν είχε με την οργάνωση, όπως ο ίδιος
ισχυρίζεται, αλλά φέρεται να ανήκε και στον στενό ηγετικό πυρήνα της Χρυσής Αυγής στη Νίκαια.
Συγκεκριμένα, σε έγγραφο που δημοσιεύει η κυριακάτικη εφημερίδα, το όνομά του φιγουράρει δίπλα σε εκείνο του πυρηνάρχη Γιώργου Πατέλη,
κάτι που μαρτυρά ότι ήταν «δεύτερος τη τάξει» μέσα στην τοπική της Νίκαιας.


Επίσης, σε φωτογραφίες που τραβήχτηκαν από κάμερες ασφαλείας, και περιλαμβάνονται στον ογκωδέστατο φάκελο της υπόθεσης, καταγράφηκε καρέ-καρέ η δολοφονία του Παύλου Φύσσα. Στις εικόνες που επίσης δημοσιεύει η Real News, διακρίνεται το αυτοκίνητο του Ρουπακιά στην οδό Παναγή Τσαλδάρη με τον ίδιο πεζό να κοιτάζει προς το σημείο που λίγα λεπτά αργότερα θα χτυπήσει με μαχαίρι στο στήθος τον Παύλο Φύσσα. Σε άλλο καρέ, φαίνεται το αυτοκίνητο να κινείται ανάποδα στον μονόδρομο, με κατεύθυνση την οδό Κεφαλληνίας. Λίγα λεπτά αργότερα ο Παύλος Φύσσας πέφτει νεκρός έπειτα από επίθεση με μαχαίρι και στην επόμενη φωτογραφία διακρίνονται δυο άτομα να τρέχουν ο ένας κοντά στον άλλο.



Τα στοιχεία αυτά, είναι μόνο μερικά από εκείνα που έχουν στα χέρια τους οι εισαγγελείς και οι ανακριτές που χειρίζονται την υπόθεση και φέρονται να καίνε τα επιχειρήματα του γενικού γραμματέα της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου, αλλά και άλλων στελεχών του κόμματος, και του Γιώργου Ρουπακιά, φυσικά, οι οποίοι ισχυρίζονταν ότι ο τελευταίος είχε «χαλαρή σχέση» με την οργάνωση.
Πηγή φωτό: Real News

Δεν υπάρχουν σχόλια: