Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2022

ΔΕΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΗΠΑ!

Γράφει ο mitsos175

Ζόμπι του Λευκού Οίκου: Ένας επικίνδυνος ηλίθιος! Τρις χειρότερος κι από τον Τραμπάκουλα!

Θα μας τινάξει όλους στον αέρα! Πάει να αποπροσανατολίσει για τα χάλια της πολιτικής του, αλλά κινδυνεύουμε ν’ αρχίσει Πυρηνικό Πόλεμο!

Είμαστε σε αεροπλάνο κι έχουμε πιλότο τον πλέον άσχετο! Τι λέτε να κάνουμε; Μήπως να τον απομακρύναμε από το πιλοτήριο; Αν κάποιοι τον πέταγαν από το αεροσκάφος χωρίς αλεξίπτωτο, ακόμα καλύτερα! Γιατί πριν ψοφήσει, θα μας πάρει όλους μαζί του!

Ακούτε δηλώσεις, για να δείτε πως δημιουργούνται οι κρίσεις.

Ο αρχιψεύταρος είπε πως τάχα «υπάρχουν «κάθε είδους ενδείξεις ότι οι Ρώσοι ετοιμάζονται να εισβάλουν στην Ουκρανία»! Παρόλο που οι ίδιοι οι Αμερικάνοι δέχονται πως τα Ρωσικά στρατεύματα στα σύνορα δεν αρκούν για τέτοιου είδους επίθεση.

«Οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν λόγους να πιστεύουν πως η Ρωσία έχει εμπλακεί σε μια επιχείρηση επίρριψης ευθυνών προκειμένου να δικαιολογήσει μια εισβολή».

Αυτή είναι η πιο επικίνδυνη και ύπουλη δήλωση που υπάρχει. Γιατί: Ακόμα και αν οι Ουκρανοί επιτεθούν, για τους Αμερικανούς θα φταίνε οι Ρώσοι! Η τακτική του παράφρονα, παρανοϊκού καθάρματος,

που λέγεται Πρόεδρος των ΗΠΑ θυμίζει τακτικές της CIA για το Ιράκ.

Μόνο που οι Ρώσοι έχουν πράγματι όπλα μαζικής καταστροφής και θα τους τα ρίξουν στο ψερό του το κεφάλι! Δυστυχώς όμως θα πάρουν κι εμάς τα σκάγια.

Τα πράγματα είναι απλά:

Η Ρωσία κερδίζει, αν δεν μπει η Ουκρανία στο ΝΑΤΟ. Έκανε σαφές πως δεν θα δεχτεί κάτι τέτοιο, ούτε επίθεση των Ουκρανών ναζί στις περιοχές που ζουν Ρώσοι.

Η Ουκρανοί ναζί θέλουν να κάνουν εισβολή. Επειδή μόνοι τους δεν μπορούν να τα βάλουν με τη Ρωσία, καλούν τις ΗΠΑ.

Ο Μπάιντεν θέλει να μπει η Ουκρανία στο ΝΑΤΟ, να επιτεθεί στη Ρωσία και να βρεθεί η Μόσχα στο δίλλημα «πόλεμος με το ΝΑΤΟ ή υποχώρηση»; Αν οι Ρώσοι όμως διαλέξουν πόλεμο, τι θα γίνει; Το κάνει για να δείξει μια «νίκη» στους ψηφοφόρους του αφού τα έκανε σαν τα σκατένια μούτρα του σε Πανδημία και Οικονομία!

Το ζόμπι του Λευκού Οίκου νομίζει πως η Ρωσία είναι Γιουγκοσλαβία, να αποπροσανατολίσει όπως το κάθαρμα ο Κλίντον μ’ ένα πόλεμο! Θα φάει πυρηνικό στο κεφάλι, που θα πάει σύννεφο!

Οι Ρώσοι έκαναν κίνηση καλής θέλησης. Αν τραβήξουν οι ΗΠΑ το σκοινί, θα σπάσει. Έχουμε συμμαχία με ναζί και με ηλιθίους, ανισσόροπους, αδίστακτους.

Δέστε το ζόμπι του Οίκου πριν είναι αργά


http://tsak-giorgis.blogspot.com/2022/02/blog-post_786.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: