Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2022

ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΖΕΤΑΙ, ΑΛΛΑ ΠΡΙΝ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Γράφει ο mitsos175

Η φωνή του Σαμαρά, το antinews, που κάνει σκληρή (εσωκομματική) αντιπολίτευση καρφώνει και πάλι τη ΝΔ.

Σε ένα άρθρο λέει ότι «Οι δημοσκοπήσεις που εμφανίζουν διαφορές 10 και πλέον μονάδων είναι αστείες. Είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ότι γίνονται μετρήσεις σε όλη την Ελλάδα και κατά περιφέρειες και τα αποτελέσματα για το κυβερνών κόμμα δεν είναι καθόλου καλά.

Αυτές οι πληροφορίες μας δείχνουν μια εικόνα όπου η ΝΔ έχει πέσει και κάτω από το 28%, όχι πως αυτό θα γίνει και στις εκλογές. Απλά δείχνει ότι έχει χάσει πάνω από 10 μονάδες από το 2019 και με δεδομένο το εκλογικό σύστημα της απλής αναλογικής, μιλάμε για κατακερματισμό του εκλογικού σώματος ανάλογο με αυτόν του 2012 όπου χρειάστηκαν απανωτές εκλογικές αναμετρήσεις για να έχουμε μια σοβαρή κυβέρνηση.

Όμως, οι ίδιες δημοσκοπήσεις δείχνουν και κάτι άλλο που σώζει τον Μητσοτάκη και που το έχουμε αναφέρει ξανά. Ότι ο Τσίπρας δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι».

Έτσι κι αλλιώς είμαστε ήδη σε προεκλογική περίοδο όπου ο Μητσοτάκης τάζει λαγούς με πετραχήλια. Δήθεν καταργεί την εισφορά που είχε καταργήσει δυο χρόνια πριν,

δήθεν μειώνει τον ΕΝΦΙΑ κλπ.

Με το ρεύμα 3 και 4 φορές πάνω, με τα είδη πρώτης ανάγκης να είναι απλησίαστα λόγω στασιμοπληθωρισμού, τον περιμένει στις εκλογές η νίλα που περίμενε το Δράμαλη στα Δερβενάκια. Χώρια η κατάσταση στην Υγεία, την Παιδεία κλπ.

Τη μεγαλύτερη όμως καταστροφή κινδυνεύουμε να την πάθουμε απ’ έξω. Δεν πιστεύω πως θα γίνει πυρηνικός πόλεμος, αν και το ζόμπι του Λευκού Οίκου είναι αδίστακτο και ηλίθιο. Ελπίζω να μαζέψουν τον Μπάιντεν πριν κάνει καμιά μεγάλη κουταμάρα του στυλ Don't Look Up. Όμως η εμπλοκή της Ελλάδας σε παιχνίδια μεταξύ των ναζί – ΝΑΤΟ και των Ρώσων, μόνο κακό θα μας κάνει.

Υπάρχει σχέδιο να σταλεί Ελληνικός στρατός στην Ουκρανία με πρόσχημα την φύλαξη των Ελλήνων. Ο στρατός βέβαια, αν πάει εκεί, θα πολεμήσει για το ΝΑΤΟ. Κι αυτή η κίνηση άσχετα με το τι θα γίνει τελικά, είναι πολύ λάθος. Το antinews έχει ενημέρωση από «μέσα» και δε διστάζει να πει τι γίνεται.

«Πρωτοφανής κινητικότητα που αντίστοιχη έχει να ζήσει η Σούδα από τον δεύτερο πόλεμο στο Κόλπο και την αμερικανική εισβολή στο Ιράκ, το 2003, σημειώνεται, με τα αμερικανικά και ΝΑΤΟϊκά πολεμικά πλοία που ελλιμενίζονται εκεί να πολλαπλασιάζονται, όπως επίσης και τα ρωσικά τα οποία πλέουν ή βρίσκονται νοτίως της Κρήτης και νοτίως της Κύπρου».

«Στο μεταξύ συνεχείς είναι οι πτήσεις μεταγωγικών αεροσκαφών των ΗΠΑ στη Σούδα, όπως και χτες, μεταφέροντας πιθανώς στρατιωτικό προσωπικό και εξοπλισμό. Γεγονός που αυξάνει τις υποψίες ότι συντελούνται μεγάλης έκτασης στρατιωτικές προετοιμασίες».

«Στη Μαύρη Θάλασσα έχουν σπεύσει και συνεχίζουν να κινούνται αμερικανικά και ΝΑΤΟϊκά σκάφη. Κύριος δρόμος, βέβαια, είναι το Αιγαίο, απ' όπου διέρχονται τόσο τα ΝΑΤΟϊκά με κατεύθυνση την Ουκρανία, όσο και τα ρωσικά πλοία και υποβρύχια, ως επί το πλείστον, με κατεύθυνση την Ανατολική Μεσόγειο».

Γιατί μπλεκόμαστε σε ξένους καυγάδες; Δεν έχουμε αρκετά προβλήματα; Γιατί κοιτάμε τα συμφέροντα των ΗΠΑ κι όχι τα δικά μας; Ακόμα κι αν δε υπάρξει στρατιωτική αναμέτρηση, η Ρωσία θα μας τη φυλάει. Έχουμε ξαναπάθει νίλα λόγω της Ουκρανικής εκστρατείας. Αλλά με το Μητσοτάκη πάμε όλο και πιο πίσω, από καταστροφή σε καταστροφή.

http://tsak-giorgis.blogspot.com/2022/02/blog-post_884.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: