Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2022

ΈΝΑ ΨΙΧΟΥΛΟ ΕΚ ΠΕΡΙΤΡΟΠΗΣ!

Γράφει ο mitsos175

Ξέρω, καλέ μου αναγνώστη, το εκ περιτροπής σε μπερδεύει. Φτάσαμε και σ’ αυτό το σημείο χάρη στη Δεξιά. Όχι του Κυρίου, του ψεύτη, του κλέφτη, του εγκληματία, του προδότη.

Δεν έχω λόγο να διαφωνήσω στα βασικά με τη Φωνή του Σαμαρά, το antinews, όσον αφορά το άρθρο «Αποκλείονται μαζικά άνεργοι από το νέο Πρόγραμμα Κοινωφελούς Απασχόλησης 25.000 θέσεων».

Πράγματι όποιος μπήκε σε αυτό το πρόγραμμα διάρκειας λίγων μηνών, για 5 χρόνια δεν ξαναμπαίνει. Εδώ ταιριάζει το ψίχουλο εκ περιτροπής. Πως θα ζήσει μετά; Όπως ζούσε πριν! Ζωή είναι αυτή;

Να προσθέσω μερικές παρατηρήσεις. Κατ’ αρχάς δεν είναι Κοινωφελή Απασχόληση. Είναι Απασχόληση Σκλάβων. Οι άνθρωποι αυτοί καλύπτουν βασικές - πάγιες ανάγκες; Οι περισσότεροι ναι! Γιατί τότε δεν μονιμοποιούνται;

Μονιμοποιούνται κάθε μέρα από τα καθάρματα του κυβερνώντος κόμματος, που διπλαρώνουν τους μελλοντικούς ανέργους, όπως ο Λιγνάδης ή ο Γεωργιάδης τα ανήλικα αγοράκια! Βέβαια είμαστε πολύ μεγάλοι για να την πατήσουμε με ψεύτικες υποσχέσεις του τύπου «ψηφίστε μας,

θα σας διορίσουμε». Στις εκλογές θα έχει πίτσα από τους ανέργους. Μεγάλο κομμάτι. Είναι αυτοί που δεν απαντάνε στα γκάλοπ. Μητσοτάκη, να πλυθείς πολύ σχολαστικά.

Το κόλπο είναι φυσικά να μειωθεί μ’ αυτό τον τρόπο η ανεργία. 25.000 λιγότεροι άνεργοι. 25.000 λιγότερα Κοινωνικά Τιμολόγια, γιατί τα ψίχουλα που θα πάρει ο πρώην και μελλοντικός άνεργος, θα τα δώσει στη ΔΕΗ, μη σας πω πως θα πληρώσει κι από την τσέπη του!

Όταν τελειώσει το πρόγραμμα, πάλι άνεργος! Αυτή είναι η Δεξιά. Αν δεν είχαμε Αριστερά θα είχαμε ακόμα την «ωραία» εποχή των δούλων. Τους βασιλιάδες, τους φεουδάρχες, τους ιεροεξεταστές και όλα αυτά. Αντί για γιατρούς, θα είχαμε την κυρά μας τη μαμή, να μας ξεματιάζει.

Μια και είπαμε γιατρούς, αυτό που γίνεται με τα συγκεκριμένα προγράμματα είναι το εξής. Έχουμε 100 ασθενείς που θέλουν επειγόντως οξυγόνο. Έχουμε μόνο μία φιάλη οξυγόνου, όποτε δίνουμε μια τζούρα στον καθένα! Μετά αναρωτιόμαστε γιατί πέθαναν οι ασθενείς!

Κάθε πέντε χρόνια ένα πιάτο φαϊ, μην παχύνουμε. Κι αυτό το διαφημίζουν έτσι; Είναι περήφανοι! Στο μεταξύ η υπεραξία των συγκεκριμένων εργαζομένων είναι πολύ μεγαλύτερη από το ξεροκόμματο που τους πετάνε. Γιατί τα παιδιά δουλεύουν, προσφέρουν.

Αλλά χωρίς σκλάβους, θα χτίζονταν ποτέ τόσα Μνημεία; Λοιπόν αγάπη μου δεν πειράζει, ας μη μας πάρουν. Φτάνει που βολεύτηκαν τα βαφτιστήρια. Εδώ μερικοί λούμπεν, σκλάβοι με νοοτροπία σκλάβου, θα βάλουν μέσον για να πάνε! Το διανοείστε; Μέσον γι αυτό! Πόση ξευτίλα πια;

http://tsak-giorgis.blogspot.com/2022/02/blog-post_723.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: