Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2022

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΥΡΤΣΟΣ ΤΗ ΓΛΥΤΩΣΕ! ΔΙΑΓΡΑΦΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗ ΓΑΛΑΖΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ.

                                                  Γράφει ο mitsos175

«Ο Γιώργος νιώθει ανακούφιση στην τοποθεσία Βρυξέλες».

Με εντολή Μητσοτάκη ο Γιώργος Κύρτσος διαγράφτηκε από τη γαλάζια συμμορία. Οπότε ίσως γλυτώσει τα Ειδικά Δικαστήρια ή τα Λαϊκά, όταν ξυπνήσει ο κόσμος.

Γιατί διαγράφτηκε; Μα γιατί άλλο; Είπε την αλήθεια! Κι αυτό είναι όχι μόνο λόγος διαγραφής, αλλά πυροβολισμού από τη γαλάζια μαφία.

Είπε κατά του Μητσοτάκη για τις διώξεις δημοσιογράφων και δικαστικών, το ασφαλιστικό, το έλλειμμα, τις συντάξεις, την ακρίβεια. Ό,τι είπε ισχύει.

Σπάνια λένε αλήθεια στη ΝΔ, κι όταν κάποιος από αυτούς το κάνει κατά λάθος, εξετάζεται αμέσως μήπως ανέβασε πυρετό. Ο Κύρτσος θεωρήθηκε ανίατη περίπτωση ειλικρινούς. Να πει τόσες αλήθειες μαζεμένες κάτι τρέχει.

Τρέχει αγάπη μου, πως έχει μάτια και βλέπει. Βλέπει πως έχουμε χούντα όσο κι αν δεν το παραδέχονται ακόμα και σύντροφοι. Ξέρει καλά ποιο είναι το τέλος,

των δικτατόρων. Ήθελε λοιπόν να την κάνει.

«Μας ρεζιλεύει» λένε τα γαλάζια αποβράσματα. Κακοί μου γαλάζιοι ανθρωποφάγοι, μόνοι σας εξευτελίζεστε. Ο Κύρτσος θα ήταν μια ωραία δικαιολογία για σας να πείτε πως έχετε φωνές λογικής κι αλήθειας μέσα στη εγκληματική σας οργάνωση.

Φυσικά δεν ξεχνάμε τα όσα ψήφισε ο Κύρτσος. Τα όσα στήριξε που αυτά πραγματικά έβλαψαν το λαό. Μην το κάνουμε άγιο σαν τον Παστίτσιο. Προτιμώ το Μουσακά.

Η Νέα Δικτατορία έχει αλλεργία στην αλήθεια και τη δημοκρατία.

Τι τους είπε όμως και τελικά αποφάσιαν να τον διαγραψούν;

Μια προειδοποίηση! Για το καλό τους το έκανε.

«Παγίδα για κυβέρνηση, Ελλάδα η δίωξη δημοσιογράφων, Τουλουπάκη. Η κόντρα Βρυξελλών-Ουγγαρίας, Πολωνίας για κράτος Δικαίου στο ζενίθ. Το Ευρ. Δικαστήριο δέχθηκε σύνδεση κονδυλίων με σεβασμό δικαιωμάτων. Η κριτική από έγκυρα ΜΜΕ, όπως ARTE, σκληραίνει. Το Μαξίμου θεατής των εξελίξεων».

Τους είπε με άλλα λόγια πως θα χάσουν κονδύλια, αν δεν φάνε και πρόστιμο, όταν δεν κρατάνε ούτε τα προσχήματα. Γιατί όλοι βλέπουν τι συμβαίνει στην Ελλάδα. Η τρομοκράτηση της Ολλανδέζας δημοσιογράφου στοίχισε στο εξωτερικό. Μπορεί να ευχαριστηθήκαν οι ναζί αλλά ελπίζει και το κύρος της χώρας και της ΕΕ.

Οι Πολωνοί ξέρετε τι λένε; «Η Ελλάδα βιάζει τη Δημοκρατία, τη Δικαιοσύνη κι εσείς στις Βρυξέλες κάνετε πως δε βλέπετε! Με μας τα βάλατε»; Είμαστε παράδειγμα αποφυγής! Γίναμε ρεζίλι παγκοσμίως χάρη στο Μητσοτάκη. Ο Κύρτσος, που είναι έξω τα βλέπει αυτά.

Στο μεταξύ ξέρει κι αυτό που έρχεται. Οπότε καλύτερα να την κάνει τώρα που υπάρχουν βάρκες στον Τιτανικό. Ο Κύρτσος δεν είναι αντίπαλος του Μητσοτάκη κάθε άλλο. Αγωνίστηκε για να γίνει αρχηγός.

Αντίπαλος του Μητσοτάκη είναι η αλαζονεία του, η κακία του, το να πιστεύει πως έχει το αλάθητο. Αυτή θα τον καταστρέψουν πολύ σύντομα. Όπως κάθε κάθαρμα

ΠΗΓΗ  tsak-giorgis.blogspot.com/2022/02/blog-post_838.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: