Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2022

ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΦΤΑΙΝΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΑΖΙ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ.

Γράφει ο mitsos175

«Αυτοί που θα εκκένωναν το Μάτι σε 22 λεπτά, δεν μπορούν να εκκενώσουν ένα καράβι, εδώ και 5 μέρες. Και τώρα ετοιμάζονται να σώσουν και την Ουκρανία...»

Αυτό το σχόλιο του twitter είναι αφιερωμένο στα γιουσουφάκια του ΝΑΤΟ, τους υποτακτικούς της CIA. Δεν έχουμε καμία δουλειά στην Ουκρανία, ούτε την Αφρική.

Τα συμφέροντα της Ελλάδας, όσον αφορά τους Έλληνες της Ουκρανίας, είναι αντίθετα με αυτά των ναζί καθαρμάτων, που κάνουν εθνοκάθαρση. Ευτυχώς οι ομογενείς δεν άκουσαν το Μητσοτάκη, να έχουμε τώρα 90.000 πρόσφυγες στα στρατόπεδα συγκέντρωσης και την εξαφάνιση του Ελληνικού στοιχείου από την περιοχή.

Οι κυρώσεις θα πλήξουν εμάς. Θα έχουμε επιπτώσεις στην Οικονομία κυρίως στον Τουρισμό. Ελπίζω τουλάχιστο τώρα που μιλάνε για Διεθνές Δίκαιο να ακουστεί κάτι για την εισβολή της Τουρκίας το 1974 στην Κύπρο. Μάλλον όχι! Γιατί τώρα είμαστε σύμμαχοι! Παίρνουμε φυσικό αέριο κι άλλα καλούδια. Βλέπετε πόσο γελοίοι είναι οι κηφήνες που μας πουλάνε πατριωτισμό;

Ο ένας λόγος που έγινε η Ρωσική επέμβαση,

 (ο άλλος είναι η εθνοκάθαρση από τους ναζί) ήταν ίδιος με αυτόν της κρίσης της Κούβας. Όπως οι ΗΠΑ δεν ήθελαν σε καμία περίπτωση πυρηνικά δίπλα τους, που, αν εκτοξεύονταν, δε θα προλάβαιναν καν το μάθουν, το ίδιο δεν θέλει και η Μόσχα. Η οποία βρίσκεται από την Ουκρανία στο 1/3 της απόστασης, που βρίσκεται η Ουάσιγκτον από την Κούβα!

Το Ισραήλ έχει επιτεθεί σε πυρηνικά εργοστάσια άλλων χωρών πολύ μακρύτερα με τη δικαιολογία πως κατασκεύαζαν πυρηνικά όπλα. Κανείς δεν του επέβαλε κυρώσεις. Όπως δεν επιβλήθηκαν κυρώσεις στις ΗΠΑ για τις άπειρες επεμβάσεις που έχουν κάνει και που τις αναφέραμε στο site μας. Είπαμε για τη φίλη και γείτονα που καταδικάζει στα λόγια τη Ρωσία;

Εκείνοι που φταίνε για όλα αυτά είναι οι ναζί της Ουκρανίας. Δεν τίθεται θέμα εξοπλισμών όπως υποστηρίζουν οι γαλάζιοι βλάκες. Η Ουκρανία έχει πάρα πολλά όπλα. Παρόλο που έχει πολύ περισσότερο πληθυσμό από μας έχει λιγότερο ΑΕΠ. Δίνει όμως πολύ περισσότερα από μας για εξοπλισμούς. 6,6 δις εμείς με 189,4 δις ΑΕΠ (τιμές σε δολάρια), 11,87 οι Ουκρανοί με μόλις 155,6 δις! Αναλογικά δίνουν υπερδιπλάσια. Όταν όμως έχεις δίπλα σου μια πολύ πιο ισχυρή χώρα δεν μπορείς να τη συναγωνιστείς έτσι. Έχουν διπλάσια άρματα από μας, διπλάσια τεθωρακισμένα, σχεδόν τριπλάσιο πυροβολικό. Υστερούν στην αεροπορία και φυσικά το ναυτικό. Γενικά όμως θεωρούνται ισχυρότεροι από μας.

Άρα δεν είναι η έλλειψη όπλων, όπως υποστηρίζουν τα τρολλ της ΝΔ, αλλά μυαλού. Οι Ουκρανοί δεν έπρεπε ποτέ να κάνουν εθνοκάθαρση, δεν έπρεπε να προκαλέσουν τη Ρωσία. Οι Ρώσοι είναι μεν μειονότητα, αλλά πολύ ισχυρή, ενώ έχουν δίπλα την υπερδύναμη. Οι ναζί όμως δεν κρατήθηκαν. Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο χάσαμε εμείς την Κύπρο. Οι Τούρκοι βρήκαν αφορμή από τα λάθη της Αθήνας, των χουντικών προδοτών.

Στον πόλεμο χάνει περισσότερο όποιος κάνει τα πιο πολλά και μεγάλα λάθη. Στη συγκεκριμένη περίπτωση οι Ουκρανοί που άφησαν να τους κυβερνάνε καθάρματα φασίστες. Κάθε χώρα που είχε φασίστες και ναζί στην εξουσία, καταστράφηκε. Δεν είναι τυχαίο.


http://tsak-giorgis.blogspot.com/2022/02/blog-post_930.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: