Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2022

ΤΑ ΥΣΤΕΡΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΥΜΝΟΥΣ ΤΟΥ Γ. ΚΥΡΤΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΟ ΚΚΕ, ΠΥΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟ ΤΗΣ Ν.Δ

"Τα ύστερα του κόσμου", που θα έγραφε και ο Ν. Καζαντζάκης. Ποιος θα το περίμενε ότι ο Γ. Κύρτσος ένας μυστικοσύμβουλος του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Μητσοτάκη, όχι απλώς θα διαγραφόταν από τον γιο "του εφιάλτη της δημοκρατίας", από την Ν.Δ., αλλά ότι και ότι ο ευρωβουλευτής του κυβερνητικού κόμματος θα έκανε ύμνους για την εσωκομματική  δημοκρατία του ΚΚΕ, κατηγορώντας την ηγετική ομάδα του κόμματος του για αυταρχισμό..

Η σταγόνα που φαίνεται ότι ξεχείλισε το ποτήρι της ανοχής που απολάμβανε, με τις συνεχείς επικριτικές αναρτήσεις του για την πολιτική της Ν.Δ, ήταν το twitt του για τα πλήγματα που δέχεται από την κυβέρνηση η ερευνητική δημοσιογραφία και οι ενδεχόμενες συνέπειες.

«Παγίδα για κυβέρνηση, Ελλάδα η δίωξη δημοσιογράφων, Τουλουπάκη. Η κόντρα Βρυξελλών-Ουγγαρίας, Πολωνίας για κράτος Δικαίου στο ζενίθ. Το Ευρ. Δικαστήριο δέχθηκε σύνδεση κονδυλίων με σεβασμό δικαιωμάτων. Η κριτική από έγκυρα ΜΜΕ, όπως ARTE, σκληραίνει. Το Μαξίμου θεατής των εξελίξεων», έγραψε ο Κύρτσος. 

Και η πιο ενδιαφέρουσα εξέλιξη,

θα είναι -εκτίμηση κάνουμε τώρα- ότι αυτή η είδηση θα περάσει στα ψιλά της ειδησεογραφίας. Αν υπήρχε έστω και προσχηματική δημοσιογραφική δεοντολογία τα τηλεοπτικά δελτία ειδήσεων θα συναγωνιζόταν ποιο θα έχει καλεσμένο τον Γ. Κύρτσο. Η άποψη μας είναι -και θα δούμε αν επιβεβαιωθεί- ότι αυτή η είδηση θα παίξει τηλεγραφικά προς το τέλος των δελτίων ειδήσεων.

Πέρα απ' την πλάκα που κάνει το ΚΚΕ στον Κύρτσο ενδιαφέρον παρουσιάζει και το τελευταίο ποστ του ευρωβουλευτή:

Δεν υπάρχουν σχόλια: