Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2022

ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΚΟΛΠΑ.

Γράφει ο mitsos175

Επιβεβαιώνεται πάλι ο Λένιν που έλεγε πως δεν έχουν σημασία τα πρόσωπα. Από τη Σκύλα στη Χάρυβδη πάνε οι Αμερικάνοι, κι αποδεικνύεται πως δεν ήμαστε οι μόνοι μαλάκες ψηφοφόροι του πλανήτη. Δεν το λέω όμως για να μας παρηγορήσω.

Εκεί που γέλασε λιγάκι το χειλάκι της ανθρωπότητας που απαλλάχθηκε από τον ανισσόροπο Τράμπ, ήρθε ο ακόμα χειρότερος Μπάιντεν! Ας πει κάποιος στο ζόμπι του Λευκού Οίκου πως η Ουκρανία ΔΕΝ είναι μέλος του ΝΑΤΟ, γιατί ο βλάκας θα πατήσει κανένα κουμπί με πυρηνικά για το τίποτα!

Είχαμε πει από την πρώτη στιγμή πως οι Ρώσοι δεν πρόκειται να επιτεθούν. Πως ο Ουκρανός δικτάτορας έλεγε κουταμάρες. Πως έχει στο κλούβιο του κεφάλι πολύ άσχημα κι επικίνδυνα σχέδια.

Οι Ρώσοι απέσυραν μέρος των στρατευμάτων τους σε μια κίνηση γελοιοποίησης του Ουκρανού φασίστα, αφού κατάλαβαν πως έλεγε ψέματα για να τρομάξει τους Ουκρανούς, ώστε να αποκτήσει περισσότερη εξουσία.

Το κάθαρμα όμως που είναι στην Αμερική συνεχίζει τα επικοινωνιακά κόλπα. Απειλεί τη Ρωσία! Το κάνει φυσικά για να παρουσιάσει στα βόδια που τον ψήφισαν,

πως τάχα οι Ρώσοι υποχώρησαν χάρη σ’ αυτόν.

Έλα όμως που κι ο Πούτιν θέλει να παρουσιάσει στους δικούς του μια νίκη. Βεβαίως τη Ρωσία την ενδιαφέρει περισσότερο η ουσία, να μην μπει η Ουκρανία στο ΝΑΤΟ, επιτεθεί ύστερα στην Κριμαία και τις Λαϊκές Δημοκρατίες, ώστε μετά να αντιμετωπίσει η Ρωσία το ΝΑΤΟ!

Ο Ουκρανός ναζί πάει να μας βάλει σώνει και καλά σε Παγκόσμιο Πόλεμο, που φυσικά θα γίνει Πυρηνικός. Ο πανηλίθος Πρόεδρος των ΗΠΑ, η προσωποποίηση της μαλάκυνσης, σιγοντάρει το φασίστα, γιατί απέτυχε εντελώς τόσο στην Οικονομία όσο και στη διαχείριση της Πανδημίας. Οι ΗΠΑ έχουν σχεδόν 1.000.000 νεκρούς και οι Αμερικάνοι είναι εξαγριωμένοι με την πολιτική του.

Ειλικρινά δεν περίμενα πως θα υπήρχε χειρότερος από τον Τράμπ. Κι όμως υπάρχει και δυστυχώς είναι ικανός να τινάξει τον πλανήτη στον αέρα! Αν υπήρχε η στοιχειώδης λογική δεν θα υπήρχε καν κρίση. Η Ουκρανία μόνη της δεν μπορεί να απειλήσει τη Ρωσία. Οι Αμερικανοί ελέγχουν τη χώρα. Θέλουν όμως και την Κριμαία! Τα θέλουν όλα! Αυτό δεν υπάρχει περίπτωση να το δεχτούν οι Ρώσοι.

Αν πάμε σε πόλεμο, θα είναι λόγω βλακείας του Αμερικάνου Προέδρου και λόγω του ναζί της Ουκρανίας. Που έβαλε τους φονιάδες του να κάνουν εθνοκάθαρση. Δεν είμαι ούτε με τους Ρώσους, αφού ο Πούτιν είχε συμφωνήσει πριν χρόνια να πάρουν οι ναζί την εξουσία για να προσαρτήσει η Ρωσία την Κριμαία κι άλλες περιοχές. Φτάσαμε στη σημερινή κατάσταση και με δική του ευθύνη.

Φαίνεται πως δεν ενδιαφέρει μόνο το Μητσοτάκη η επικοινωνία, αλλά κάθε καθίκι που κυβερνά. Από επικοινωνία θα πάμε όλοι, να το θυμάστε

tsak-giorgis.

Δεν υπάρχουν σχόλια: