Τετάρτη 20 Απριλίου 2022

ΣΥΡΙΖΑ: ΚΑΡΑΤΟΜΗΣΑΝ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ Ρ/Σ "105,5 ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ".

Αν και ήταν γνωστή η απόφαση της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ να απομακρύνει από την διεύθυνση του κομματικού ρ/σ  "Στο Κόκκινο 105,5", τον Νίκο Ξυδάκη, σήμερα που ανακοινώθηκε αυτή η εξέλιξη τα μέσα κοινωνική δικτύωσης γέμισαν από κείμενα απογοήτευσης προερχόμενα από ψηφοφόρους του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ενας αντικειμενικός παρατηρητής θα μπορούσε να χαρακτηρίσει ακατανόητη αυτή την απόφαση -  χρεώνεται στους επικεφαλής των ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Δρόσος και Λευτέρης Αρβανίτης, οι οποίοι με σύμφωνοι γνώμη του Τσίπρα επέλεξαν να απομακρύνουν τον Ν. Ξυδάκη από την διεύθυνση του ρ/σ χωρίς να έχει ανακοινωθεί το όνομα του αντικαταστάτη του.

Και λέμε ακατανόητη γιατί από τον Ιούνη του 2020 που ανέλαβε την διεύθυνση του "105.5 Στο Κόκκινο" ο Νίκος Ξυδάκης, ο ρ/σ απέκτησε νέα πνοή και σταδιακά βγήκε από την αφάνεια. Οι τελευταίες μετρήσεις έδειχναν ότι,

συναγωνιζόταν σταθερά τα Παραπολιτικά 90.1 των Μαρινάκη - Κουρτάκη για την τρίτη θέση ακροαματικότητας -πίσω από Σκάι και Realfm-, έχοντας συνεχή άνοδο.

 Με εμφανή πίκρα,  Νίκος Ξυδάκης, στην σημερινή τελευταία ραδιοφωνική του εκπομπή ανέφερε: «Φεύγω γιατί το ραδιόφωνο μπαίνει σε ένα άλλο κύκλο για τον οποίο δεν ερωτήθηκα και δεν με αφορά. Και μην ακούτε τις κουταμάρες ότι φεύγω για να κατέβω βουλευτής. Οι άνθρωποι δεν παρατούν έτσι την κοινότητά τους για μία καρεκλίτσα». 

Πιθανόν το θέμα της απομάκρυνσης Ξυδάκη να δημιουργήσει μεγάλες εσωκομματικές αντιδράσεις αν κρίνουμε και απ' τα οργισμένα σχόλια που έστειλαν σε εκπομπές του σταθμού, οργισμένοι ακροατές/ιες

Δεν υπάρχουν σχόλια: