Πέμπτη 21 Απριλίου 2022

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΔΩΡΟ ΣΤΟΥΣ ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΕΣ.

Γράφει ο mitsos175

Δεν είναι μόνο ότι μας κλέβουν, μας σκοτώνουν με την πολιτική λεηλασίας που κάνουν. Μας κοροϊδεύουν πολύ άσχημα.

Πριν από όλα να βλέπετε τον προφήτη που βγαίνει κάθε Τρίτη. Ο προφήτης Ζαραλίκος (μεγάλη η χάρη του) είπε πως από το Ταμείο Ανάκαμψης θα πάρουν 4.500.000.000 ευρώ οι μαυραγορίτες που αυξάνουν το ρεύμα!

Δηλαδή, όχι μόνο μας κατακλέβουν, μας γδέρνουν ζωντανούς, τους κάνει και δώρα!!! Που επιθεώρηση να γινότανε, θα λέγαμε «υπερβολές»! Κι όμως! Ο Μητσοτάκης χαρτζιλικώνει τα καθίκια που κερδίζουν ήδη δισεκατομμύρια από το ρεύμα!

Να τους δώσουμε και τα επιδόματα ανεργίας, να μην γκρινιάζει ο Τζήμερος! Πάρτε και τα 200 ευρώ που θα δώσει ο Μητσοτάκης! 200 ευρώ στο θεόφτωχο, 4.500.000.000 στον πλούσιο!!!

Αν δεν είναι αυτό λόγος για Επανάσταση, τι διάλο είναι; Ποια Αντουανέτα; Τους ξεπέρασαν όλους! Είναι λυσσασμένοι, γυαλίζει το μάτι τους για λεφτά! Τι καθάρματα είναι τούτα;

Πάρε εσύ 200 ευρώ άνεργε, χαμηλοσυνταξιούχε, εσύ εργαζόμενε, πάρε μια μικροσκοπική αύξηση, να δουλεύεις περισσότερο, να κονομάνε οι καρχαρίες!

Λένε πως δεν πάνε να δουλέψουν οι σκλάβοι! Κάποτε ξυπνάνε κι αυτοί. Κάποτε βγαίνει κι ένας Σπάρτακος. Όταν θέλουμε δυο μηνιάτικα μόνο για το ρεύμα τι δουλειά να κάνουμε; Του Χατζηδάκη; Του Άδωνη; Του Μητσοτάκη; Μόνο αυτοί έχουν για να πληρώνουν το λογαριασμό. Θα γινόμουν,

πειρατής σαν τον Αφραγκούζο, αλλά δεν έχω πλοίο. Πως θα φέρω το ρώσικο πετρέλαιο; Κυλώντας το βαρέλι;

Δεν φταίει ο πόλεμος στην Ουκρανία. Έχουμε το ακριβότερο ρεύμα στην Ευρώπη έως πενταπλάσια τιμή από άλλες χώρες, που δίνουν μάλιστα μεγαλύτερους μισθούς, γιατί βρίσκουν και τα κάνουν. Σε κανονικά κράτη θα πήγαιναν φυλακή. Εδώ, παίρνουν δισεκατομμύρια επιδότηση! Μόνο στη Μπανανία μας αυτό! Ποια Αφρική, ποια Κολομβία; Γίναμε ο περίγελος του πλανήτη. Παγκόσμιο ανέκδοτο!

Τι θα κάνετε; Θα σκύψετε το κεφάλι και θα πληρώσετε; Έχετε; Δεν έχετε. Γιατί δεν κάνουμε τέτοιες κινητοποιήσεις που να πάρουν πίσω τις παράνομες, παρανοϊκές αυξήσεις. Πολύ φοβάμαι πως δε θα σταματήσουν εδώ. Τους άνοιξε η όρεξη επειδή δεν αντιδράμε όσο πρέπει.

Καλλιόπη, έλα αγάπη μου, εσύ που ψήφισες τον Κούλη, πλήρωσε την αύξηση στο ρεύμα. Δεν έχεις; Τότε τι τον ψήφιζες; Μόνο οι δισεκατομμυριούχοι πρέπει να τον ψηφίζουν, αφού αυτούς κοιτάει.

Μάθαμε και ποιους ρωτάνε στα γκάλοπ. Στους εφοπλιστές προηγείται η ΝΔ. Όπως στους τραπεζίτες, βιομηχάνους, μαφιόζους, λαμόγια, παιδεραστές…

Βρεγμένη σανίδα και σούβλισμα της γαλάζιας συμμορίας για μείωση ρεύματος και για τη Μαύρη Αγορά. Αλλιώς, πλήρωνε κορόιδο!

Δεν υπάρχουν σχόλια: