Παρασκευή 29 Απριλίου 2022

ΟΥΤΕ ΜΕΤΕΩΡΙΤΗΣ, ΟΥΤΕ ΠΑΝΔΗΜΙΑ, ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ.

Γράφει ο mitsos175

Αυτό που με διαολίζει είναι το “Homo sapiens sapiens”. Ποιος «σοφός» που θα πάμε από βλακεία; Υπάρχει ένα παιχνίδι που λέγεται chicken game. Δυο ξεροκέφαλοι, εγωιστές, ηλίθιοι, δεν κάνουν πίσω για να μην χαρακτηριστούν «κότες». Γράφει η Εγκυκλοπαίδεια:

«Υπάρχει κάτι, ας το πούμε Λ, από το οποίο μπορεί να επωφεληθούν δύο μέρη αλλά όχι από κοινού, όπως π.χ. μια λεία από ένα γεράκι ή ένα περιστέρι. ‘Ένα ενδεχόμενο είναι ο ένας αντίπαλος να δειλιάσει και να αφήσει το άλλο μέρος να το ιδιοποιηθεί αυτό το Λ. Άλλο ενδεχόμενο είναι να δειλιάσουν και τα δύο μέρη και το Λ να παραμείνει ανεκμετάλλευτο. Και, το τρίτο ενδεχόμενο είναι να συγκρουστούν καταστρέφοντας αυτό το Λ αλλά και υφιστάμενοι τις θυσίες της σύγκρουσης».

Κι εδώ ερχόμαστε να σχολιάσουμε την 3η περίπτωση, της αμοιβαίας καταστροφής. Όταν οι μαλάκες παίρνουν πχ αμάξια, πάνε σε ένα έρημο δρόμο και σκοπεύουν να συγκρουστούν, για να αποδείξουν πως δεν είναι δειλοί, αλλά χαζοί, κινδυνεύουν οι ίδιοι από τη κουταμάρα τους και τα αμάξια. Αν δεν στρίψει «η κότα» ή δε φρενάρει,

θα σκοτωθούν ή θα καταλήξουν στο νοσοκομείο και τα αυτοκίνητα στα σκουπίδια.

Όταν όμως μπαίνουν πυρηνικά στη μέση το πράγμα αλλάζει. Δεν είναι μόνο η μαλακία, μιλάμε για παλαβούς που θέλουν δέσιμο. Πέστε στο γκρεμό ρε, αλλιώς είστε κότες! Δε νομίζω πως θέλει κανείς να φάει πυρηνικό πύραυλο στο κεφάλι. Ο Μπάιντεν δεν ξέρω, αν αντιλαμβάνεται τι πάει να γίνει, γιατί χαιρετά τον αέρα. Αν δεν το έκανε επίτηδες να έχει άλλοθι για όσα κάνει να γλυτώσει τη δικαιοσύνη, πρόκειται για τον πλέον επικίνδυνο. Αλλά κι οι άλλοι έχουν καβαλήσει καλάμι, έχουν κόψει καπίστρι.

Ήδη το ΝΑΤΟ πολεμά μέσω αντιπροσώπου με τη Ρωσία. Οι χώρες της λυκοσυμμαχίας στέλνουν πάρα πολλά όπλα, κυρίως φορητούς πύραυλους και μη επανδρωμένα αεροσκάφη τα οποία λόγω του αριθμού αυξάνουν τις Ρωσικές απώλειες. Στο μεταξύ υπάρχει ο Οικονομικός Πόλεμος. Ευνόητο είναι πως η Ρωσία από την πλευρά της δεν θα στέλνει φθηνό αέριο σε αυτούς που στέλνουν όπλα στους Ουκρανούς με αποτέλεσμα να χτυπηθεί η Ευρωπαϊκή κυρίως Οικονομία.

Τι θα έπρεπε να γίνει. Οι Ουκρανοί να δεχτούν τα δικαιώματα της Ρωσικής μειονότητας. Αν οι άνθρωποι δεν θέλουν να μείνουν στην Ουκρανία να το δεχτούν. Δε φταίνε οι κάτοικοι του Ντονμπάς ή της Κριμαίας, οι ναζί άρχισαν τους φόνους και τις διώξεις. Μια συνθήκη Ειρήνης με απόσυρση των Ρωσικών στρατευμάτων εισβολής από τις υπόλοιπες περιοχές.

Είπαμε πως οι Ρώσοι θεωρούν πως το ΝΑΤΟ πέρασε την κόκκινη γραμμή, όχι μόνο στην Ουκρανία, γενικά. Άρα δε θα υποχωρήσουν, έστω κι αν τους στοιχίζει ακριβά. Οι δε ΗΠΑ, επειδή είναι πολύ ισχυρότερες, πιστεύουν πως δεν πρέπει να κάνουν ούτε αυτές πίσω. Βλέπετε δε λέω για τον άχρηστο ηλίθιο ναζί του Κιέβου, γιατί κανείς δεν υπολογίζει την μαριονέτα των Αμερικάνων.

Το θέμα είναι πως τραβάνε όλοι το σχοινί. Κι έτσι και σπάσει, τι να μας κλάσει ο μετεωρίτης ο ιός, τα υπερηφαίστεια και άλλες συμφορές; Μόνοι μας θα κάνουμε τη Γη κώλο. Εκτός αν γίνει Παγκόσμια Κομμουνιστική Επανάσταση και δούμε επιτέλους Ειρήνη και Προκοπή…

Δεν υπάρχουν σχόλια: