Τετάρτη 27 Απριλίου 2022

"ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΥΡΤΣΟΣ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ


Εδώ και πολύ καιρό ο Γιώργος Κύρτσος πάει "πριονοκορδέλα" την κυβέρνηση και το τελευταίο διάστημα έχει βάλει στο στόχαστρο του τον ίδιο τον πρωθυπουργό, Λίγο ακόμα και θα γράψει το γνωστό: "Τί ψηφίσατε, ρε μαλάκες;".
Παλιά καραβάνα ο ευρωβουλευτής δεν δίνει καμιά σημασία και περνάει ασχολίαστα, χωρίς και να τα διαγράφει, τα δεκάδες επικριτικά -πιθανόν και κατευθυνόμενα- αρνητικά σχόλια που ακολουθούν κάθε twit του.

Τι αποτελεσματικότητα και πόσο μπορεί να επηρεάσουν το εκλογικό σώμα που πρόσκειται στο κυβερνητικό κόμμα, αυτές οι τοποθετήσεις του πρώην στελέχους της Ν.Δ., δεν μπορεί να προσδιορίσουμε. Ούτε μπορούμε να εκτιμήσουμε αν αυτή η επιλογή του Γ. Κύρτσου, υποκρύπτει προσωπικές σκοπιμότητες. Αυτό που γνωρίζουμε είναι οι έντονες φήμες που έχουν κυκλοφορήσει εδώ και καιρό στα δημοσιογραφικά γραφεία, ότι το ουσιαστικό "χτύπημα" στο κυβερνητικό κόμμα, ο ευρωβουλευτής, θα το δώσει, την χρονικό διάστημα που θα επιλέξει ο ίδιος αποκαλύπτοντας ατασθαλίες με κοινοτικά κονδύλια που έλαβε η οικογένεια Γεραπετρίτη που έχουν σχέση με επενδύσεις-μπίζνες σχετικά με τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας.   


 Αφιερώστε 4 λεπτά και παρακολουθήσετε το παρακάτω βιντεάκι. Είναι "λουκούμι" 😜

Δεν υπάρχουν σχόλια: