Δευτέρα 11 Απριλίου 2022

“ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ” 12 ΕΤΩΝ ΑΠΟ ΤΣΙΠΡΑ: ΑΠΟ ΤΟΥΣ “ΠΙΝΟΣΕΤ” ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΟ “Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΔΥΣΒΑΣΤΑΧΤΟ ΧΡΕΟΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ”( VIDEO)

Με καθυστέρηση  δωδεκα ετών ο Αλέξης Τσίπρας, πραγματοποίησε την πιο κραυγαλέα πιρουέτα στην πολιτική του διαδρομή από την ασημαντότητα στην διακυβέρνηση του κράτους με τους ΑΝΕΛ του Πάνου Καμμένου.

Σε ομιλία του κατά τη διάρκεια του οικονομικού φόρουμ των Δελφών, ο Αλέξης Τσίπρας αναφέρθηκε με καθυστέρηση τουλάχιστον 12 ετών στο ιερό τοτέμ με το όνομα Καραμανλής.

Αυτό δεν συνέβη τυχαία. Άλλωστε μέχρι πολύ πρόσφατα, τα εκπορευόμενα από την Κουμουνδούρου αφηγήματα της βάσης του ΣΥΡΙΖΑ, αφορούσαν σε επιθέσεις στο ΠΑΣΟΚ και τον πρόεδρό του, Νίκο Ανδρουλάκη με κυρίαρχη θεματική τα χρέη και εν συνεχεία την κυβέρνηση συνεργασίας την περίοδο του Βενιζέλου..

Σε συνδυασμό με την δημοσκοπική πτώση και με το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ προ των πυλών, ο Αλέξης Τσίπρας, κρατά αποστάσεις, με οφθαλμοφανη την στρατηγική της απόγνωσης, από την ισχυρή καραμανλικη πτέρυγα της “πρώτης φοράς Αριστερά” και αναφέρεται, ως μια προσπάθεια απελπισίας να προκαλέσει εντυπώσεις και ίσως, με την ελπίδα, να προκαλέσει ρήγμα στο ΠΑΣΟΚ που ανεβαίνει ταχύτητα και στέκεται αξιακά απέναντι στα μεγάλα και όχι μόνο, θέματα, σε αντίθεση με τον ΣΥΡΙΖΑ που “ψάχνεται” για κοκορομαχιες, διχασμούς και .. ταυτότητα.

Μία κίνηση που θα γυρίσει μπούμερανγκ στον Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ αφού,

παρά τις απελπισμένες προσπάθειες ο λαός, έχει μνήμη και με το βίντεο που ακολουθεί, θα “την φρεσκαρουμε λιγάκι” 

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο
00:00
00:51

Δεν υπάρχουν σχόλια: