Σάββατο 30 Απριλίου 2022

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ «ΑΝΑΣΑ» Η «ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ» Ο ΠΝΙΓΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ

Γράφει ο mitsos175

ΑΡΔ (Αλήτες Ρουφιάνοι «Δημοσιογράφοι»). Μαζί με τους πολιτικούς απατεώνες της ΝΔ, τα μεγαλύτερα καθάρματα.

Μας λένε πως η κυβέρνηση θα μας ανακουφίσει και θα ανασάνουμε αφού θα πάρει μέτρα για το ρεύμα.

Τα μέτρα που ΘΑ πάρει μερικούς μήνες πριν τις εκλογές, θα τα δούμε όταν εφαρμοστούν. Γιατί ακούσαμε πολλά κεράσια αυτά τα χρόνια και πήραμε τα κουκούτσια! Άλλοι τα φάγανε.

Σάκη, αγόρι μου, πόσο σου ήρθε το ρεύμα; Αλλά έχεις εσύ. Τα λεφτά των Αθηναίων.

Βρήκε δουλειά και το παιδί του Κούλη. Ροκανίζει χρήμα. Να μαθαίνει από τώρα να αναλάβει την οικογενειακή επιχείρηση στο μέλλον. Πόσο είπαμε είναι ο βασικός μισθός; Πόσο; Ακούω γέλια από το Μητσοτακέϊο.

Θα σταθώ στη διαβόητη ρήτρα αναπροσαρμογής η οποία δίνει το δικαίωμα στους μαυραγορίτες να αλλάζουν το κόστος πώλησης της κιλοβατώρας όπως αυτοί γουστάρουν!

Που σημαίνει πως η ΝΔ παραδέχεται πως είπε ψέματα πως τάχα για την τιμή φταίει ο πόλεμος σε μια ξένη χώρα,

Να πούμε πως ποτέ δε συνδέθηκαν αυξήσεις σε χώρα που δεν έχει πόλεμο με τον πόλεμο μιας άλλης χώρας! Είναι πρωτότυπη δικαιολογία για πλιάτσικο.

Ο λόγος της προπαγάνδας είναι απλός. Η ΝΔ πάει για φούντο στις εκλογές. Αν είμαστε έξυπνοι δεν θα περιμένουμε εκλογές, θα τους στείλουμε στο διάολο τώρα. Ο κόσμος τους βρίζει και οι γελοιότητες που λένε εξοργίζουν ακόμα περισσότερο.

Τα χρυσά κωλόπαιδα κλέβουν (νόμιμα) από μας, για να ζουν μες τη χλιδή.

Πρέπει να πούμε πως δε φτάνει να περιορίσουν τη λεηλασία με τους λογαριασμούς ρεύματος. Τα χρήματα κλάπηκαν από μας, τα βούτηξαν οι γαλάζιοι μαφιόζοι. Πρέπει λοιπόν να δοθούν πίσω.

Γιατί τι κάνουν; Μας λήστεψαν και τώρα μας λένε «δε θα σας ληστέψουμε μέχρι τις εκλογές». Όμως απαιτούμε από τους κλέφτες της ΝΔ επιστροφή των κλεμμένων και τιμωρία των μαυραγοριτών.

Μητσοτάκη δε σε σώζουν οι Αμερικάνοι. Χάρισες οπλισμό αγορασμένο με τα λεφτά μας στους Ουκρανούς ναζί για να σε καλέσει το αφεντικό σου να μιλήσεις στις ΗΠΑ για να κάνεις προεκλογικά το κομμάτι σου. Φέρε πίσω τα κλεμμένα κάθαρμα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: