Τρίτη 19 Απριλίου 2022

«ΟΙ ΜΩΡΕΣ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΕΣ ΠΑΡΘΕΝΕΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΩΝ ΝΑΖΙ... ΚΗΡΥΞΑΝ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ!»

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

Το ξενόδουλο πολιτικό σύστημα στην Ελλάδα κήρυξε πόλεμο στη Ρωσία
κι από κοντά οι αργυρώνητες δημοσιογραφικές τσούλες...
Φυσικά ως μωρές παρθένες της... δουλικότητας... δηλώνουν πως δεν γνωρίζουν...

Ο εικονιζόμενος Oles Alekseevich Buzina, Ουκρανός δημοσιογράφος και συγγραφέας δολοφονήθηκε από τους Ουκρανούς Ναζί πριν επτά χρόνια (16 Απρίλη 2015), μετά το Ναζιστικό πραξικόπημα στην Ουκρανία από τις ΗΠΑ και το 4ο Ράιχ, που έχουν βαπτίσει κατ' ευφημισμό Ευρωπαϊκή Ένωση, η "μεγάλη ευρωπαϊκή δημοκρατική οικογένεια".
Δολοφονήθηκε επειδή ήθελε ενότητα και τη φιλία των λαών στην Ουκρανία, Λευκορωσία και Ρωσία, αλλά και κατήγγειλε επίσης τις Νεοναζιστικές οργανώσεις για τη δράση τους στη χώρα.
Τον δολοφόνησαν κοντά στο διαμέρισμά του στο Κίεβο.
Οι δολοφόνοι Ναζί δεν εξακολουθούν απλώς να είναι ελεύθεροι, αλλά απολαμβάνουν κρατικής χρηματοδότησης και μιλούν στα λεγόμενα κοινοβούλια της "πολιτισμένης" δύσης, όπως κι αυτό της υποτελούς αποικίας Ελλάδα και "υπερασπίζονται χαρακώματα" της Ευρώπης, ώστε να σταματήσουν τον "Ρωσικό ιμπεριαλισμό", για την "πατρίδα τους" μας είπε η Θεοδώρα Μητσοτάκη-Μπακογιάννη-Κούβελα και για να θυμηθούμε το γραφικό πλέον ΚΚΕ: «ΗΠΑ και Ρωσία τη γη ξαναμοιράζουν, με των λαών το αίμα τα σύνορα χαράζουν».

Ο Anatoly Shariy, Ουκρανός δημοσιογράφος που μέσα στη ναζιστική τρομοκρατία ερεύνησε κι εντόπισε τους φονιάδες του Ουκρανικού ναζιστικού καθεστώτος βρίσκεται τώρα σε κίνδυνο ζωής. Όπως έχει δηλώσει ο αποτυχημένος κωμικός Ζελένσκι, η Ουκρανία θα γίνει Ισραήλ κι όπως το σιωνιστικό καθεστώς απαρτχάιντ έχει στόχο τη δολοφονία και του Anatoly Shariy.

Οι Ναζιστικές ορδές του Ζελένσκι ανακάλυψαν πού ζει ο καταζητούμενος Ουκρανός δημοσιογράφος Anatoly Shariy. Βρισκόταν στην Ισπανία σε ένα μέρος άγνωστο μέχρι προχθές, γιατί, σε αντίθεση με ό,τι λένε οι αργυρώνητες δημοσιογραφικές πόρνες καθημερινά στα ΜΜΕ της διαφθοράς κι εξαπάτησης, η Ουκρανία ήταν ένας δημοκρατικός παράδεισος πριν από τον πόλεμο που εξαπέλυσε ο δικτάτορας Πούτιν με τον "Ρωσικό ιμπεριαλισμό". Οι μυστικές υπηρεσίες της μαριονέτας των ΗΠΑ Ζελένσκι εντόπισαν στην Ισπανία τον δημοσιογράφο-φυγά Anatoly Shariy και του επιτέθηκαν σωματικά. Τώρα, μάλλον θα πρέπει να αλλάξει ξανά κατοικία αν δεν προλάβουν να τον δολοφονήσουν.

Ποιοι είναι αυτοί οι "πατριώτες" στα χαρακώματα αντίστασης στον Ρωσικό ιμπεριαλισμό, που ενάντια στην καραμέλα του "διεθνούς δικαίου" εξοπλίζει και η αποικία Ελλάδα;

Σημαία με σβάστικα και ναζιστικούς ύμνους στα ουκρανικά χαρακώματα της "πολιτισμένης" δύσης. Για να μην ξεχνάμε ποιους εξοπλίζει η αποικία Ελλάδα με δημόσιο χρήμα, αίμα και ιδρώτα του εξαθλιωμένου Έλληνα πολίτη.

Σημ. Χωρίς απόφαση του ΟΗΕ οι κυρώσεις, εμπάργκο, απελάσεις διπλωματών κι ειδικότερα όπλα σε ναζιστικό καθεστώς... είναι παράνομες πολεμικές πράξεις κι η Ελλάδα, όχι στο όνομα του λαού, επέλεξε να στρατευτεί στο Ναζιστικό στρατόπεδο. Κήρυξη πολέμου εναντίον της Ρωσίας, ένα μόνιμο μέλος του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ, που μας συμπαραστάθηκε μέχρι σήμερα στα εθνικά μας θέματα και τον βιασμό της Κύπρου από τη σύμμαχο Τουρκία. Μήπως δεν αξίζει η αποικία Ελλάδα τη συμπαράσταση κανενός;

Σχετικά:

«Μετά ένας κουράζεται να εξηγεί, να μιλάει,
να προσπαθεί μ' όλους τους τρόπους να γίνει αντιληπτός.
Ορισμένες φορές πρέπει απλώς να χαμογελάει και να τους στέλνει να γαμηθούνε»
Τσαρλς Μπουκόφσκι

 

✔  Πλεονασμός για το Συριζα η Νατοϊκή δήλωση Κατρούγκαλου (Σόρος και σια...)!


✔  O Γκενάντι Ζιουγκάνοφ (ΚΚΡωσίας)... "καλεί" Κουτσούμπα (ΚΚΕ)... τον "αντιιμπεριαλιστή"!


✔  ΟΥΚΡΑΝΙΑ! Η μοναξιά του ΚΚΕ κι ο αρραβώνας με τη δεξιά & τη Νατοϊκή αριστερά

Δεν υπάρχουν σχόλια: