Παρασκευή 29 Απριλίου 2022

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Ο ποινικός Γιάννης Σκαφτούρος, που τον εκτέλεσαν άλλοι ποινικοί, στο πλαίσιο του άγριου πολέμου ανάμεσα στις διάφορες φατρίες της greek mafia, είχε ως επικεφαλής της προσωπικής του ασφάλειας από μπράβους, απόστρατο της ΕΛΑΣ, πρώην διοικητή αστυνομικού τμήματος της Αθήνας. 

Πού το παράξενο; Πρώτη φορά είναι; ‘Η νομίζετε πως είναι ψέματα αυτά που δείχνουν οι αστυνομικογκανγκστερικές κινηματογραφικές ταινίες; Γι’ αυτό, την επόμενη φορά που θα διαβάσετε ή θ’ ακούσετε για την αστυνομία που εξασφαλίζει την ασφάλεια των ελλήνων πολιτών, να τους πείτε να πάνε να μπιιιπ!

ΥΓ. Κάποιοι, προφανώς με… φιλική παραίνεση του Χρυσοχοΐδη, θυμήθηκαν τη λίστα με τις συμμορίες και τους «νονούς» που αυτός είχε στείλει στον Αρειο Πάγο, όταν ήταν υπουργός Μπάτσων και Καταστολής. Αν δεν κάνουμε λάθος, δουλειά του συγκεκριμένου υπουργού είναι να συλλάβει τους «κακούς», όχι να καταρτίζει λίστες σαν αστυνομικός ρεπόρτερ. Εκανε τίποτα επ’ αυτού ο Χρυσοχοΐδης; Οχι βέβαια. Οπως και οι προηγούμενοι, οι οποίοι όμως δεν το ‘παιζαν και σπουδαίοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: