Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

ΟΡΙΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΝΕΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΔΩΡΙΔΑΣ

 Τους νέους Αντιδημάρχους του Δήμου Δωρίδας για τα πρώτα 2,5 χρόνια της νέας θητείας ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Γιώργος Καπεντζώνης, σε σύσκεψη της Δημοτικής Ομάδας “ΔΩΡΙΔΑ για Όλους” που πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στην Ερατεινή.


Η θητεία αυτών των Αντιδημάρχων που ξεκινά από αύριο θα είναι μέχρι και τον Φεβρουάριο του 2017.
Κατ΄ αρχάς ορίστηκαν ως Αντιδήμαρχοι κατά Τόπους δηλαδή των Δημοτικών Ενοτήτων και σε επόμενο στάδιο θα τους δοθούν και οι καθ΄ ύλην αρμοδιότητες που θα τους εκχωρήσει ο Δήμαρχος.
Οι νέοι Αντιδήμαρχοι είναι:


ΒΑΡΔΟΥΣΙΩΝ  :  Κώστας  Φλετούρης
ΕΥΠΑΛΙΟΥ :        Κώστας Αντωνόπουλος
ΤΟΛΟΦΩΝΑΣ :   Χαράλαμπος  Φάκος

Για τον Αντιδήμαρχο Λιδωρικίου το όνομα θα ανακοινωθεί μέσα στις επόμενες ημέρες.

Την επόμενη Κυριακή θα συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο όπου και θα εκλέξει τον νέο Πρόεδρο, Αντιπρόεδρο και Γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου, τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής,  καθώς και τους Εκπροσώπους του Δήμου για την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Στερεάς Ελλάδας.

Σε επόμενη φάση θα ορισθούν και τα μέλη διαφόρων Επιτροπών και Νομικών Προσώπων, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του DORIDA NEWS για πρώτη θα ορισθούν και Εντεταλμένοι Σύμβουλοι με συγκεκριμένες αρμοδιότητες


Ποιοι είναι οι νέοι Αντιδήμαρχοι :

Κώστας  Φλετούρης
Γεννήθηκε το 1963 στην Αρτοτίνα. Προσλήφθηκε στα ΕΛΤΑ το 1987, όπου εργάζεται μέχρι σήμερα σε θέση προϊσταμένου του καταστήματος Ευπαλίου.

Έχει διατελέσει ανά μια διετία Πρόεδρος και Ταμίας του Κυνηγετικού Συλλόγου Ευπαλίου.

Εξελέγη δημοτικός σύμβουλος του πρώην Δήμου Βαρδουσίων (2006-2010) και δημοτικός σύμβουλος Δήμου Δωρίδος (2010 – 2014).

Είναι παντρεμένος με την Βασιλική Μπαλή και έχουν δυο παιδιά, την Δήμητρα, απόφοιτο της Σχολής Τεχνικών Υπαξιωματικών Αεροπορίας και στέλεχος εν ενεργεία της Πολεμικής Αεροπορίας, και τον Βασίλη, τελειόφοιτο του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Πατρών.

Κώστας  Αντωνόπουλος
Κατάγεται από το Τείχιο Δωρίδος. Είναι Οικονομολόγος και στη περίοδο 2011-2014 διετέλεσε  Αντιδήμαρχος με αρμοδιότητα στα Οικονομικά, Διοικητικά, Προγραμματισμό, Οργάνωση, Πληροφορική, Εφαρμογή Νέων Τεχνολογιών, ΚΕΠ, Πολιτιστικούς, Αθλητικούς Συλλόγους, Ευρωπαϊκά Προγράμματα, ΕΣΠΑ, Τουριστικό Σχεδιασμό, Επιχειρηματικότητα.

Είναι παντρεμένος με την Τασία Φακάλου από την Ερατεινή και έχουν δύο κόρες.

Διετέλεσε Γενικός Διευθυντής, Διευθυντής Οικονομικών και Επιστημονικός Υπεύθυνος Εθνικών και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων της Σιβιτανιδείου Σχολής.

Έχει συμμετάσχει σε Ερευνητικά Προγράμματα Υπουργείων και Πανεπιστημίων.

Είναι ιδρυτικό και ενεργό μέλος του Ομίλου Προετοιμασίας Στελεχών Αυτοδιοίκησης.

Χαράλαμπος  Φάκος
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1965. Κατοικεί μόνιμα στην Πάνορμο Δωρίδας και ασχολείται με οικοδομικές εργασίες. Είναι παντρεμένος με τη Μηχανικό Χρυσάνθη Λύτρα και έχει ένα γιό.

Έχει διατελέσει: το 1990-1998  Κοινοτικός Σύμβουλος Πανόρμου το 1999-2010  Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Τολοφώνος και το 2005-2006  Αντιδήμαρχος Δήμου Τολοφώνος.

Σήμερα είναι, Μέλος του Λιμενικού Ταμείου Φωκίδας, Μέλος του Επιμελητηρίου Φωκίδας, Μέλος Επιτροπής διαφορών ΙΚΑ Φωκίδας, Ταμίας στον Αθλητικό Σύλογο Τολοφώνος-Ερατεινής, Πρόεδρος Α.Σ. Δωρίδα και Πρόεδρος Γονέων Δημοτικού Σχολείου Ερατεινής.


dorida.blogspot.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: