Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

GOLDEN BOY ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΣΤΗΝ ΤΤΕ: ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΟΧΙ Η ΔΕΞΙΑ ΒΑΓΓΕΛΗ;

 Στην πρόσληψη του πρώην επικεφαλής του ΟΠΑΠ Χρήστου Χατζηεμμανουήλ προχώρησε η Τράπεζα της Ελλάδος. [tovima.gr]
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο κ. Χατζηεμμανουήλ αναλαμβάνει θέση ειδικού συμβούλου επί θεμάτων εποπτείας του τραπεζικού συστήματος.
 Ως ειδικός στο ευρωπαϊκό και διεθνές χρηματοπιστωτικό και νομισματικό δίκαιο, εργάσθηκε στο παρελθόν ως σύμβουλος στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ), με αντικείμενο την πτωχευτική διαδικασία των πιστωτικών ιδρυμάτων.
 O κ. Χατζηεμμανουήλ είναι καθηγητής στο τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς και επισκέπτης καθηγητής του τμήματος Νομικής του London School of Economics (LSE).
Επικεφαλής του ΟΠΑΠ υπήρξε από το Σεπτέμβριο του 2007 έως το Δεκέμβριο του 2009
ΣΧΟΛΙΟ: Αυτή η Δεξιά,
που διορίζει σε θέσεις πολυτελείας πρώην Golden Boys της διακυβέρνησης Καραμανλή που έφτασε την χώρα στο χείλος της καταστροφής, να πέσει ή όχι Βαγγέλη; Είναι πολιτικός πολιτισμός να συνεχίζουν να διορίζονται οι "εσαεί" κρατικοδίαιτοι και όχι να φωνάζουν απλοί άνθρωποι ένα πολιτικό σύνθημα, το οποίο περιείχε για πρώτη φορά ένα πολιτικό αίτημα; Δεν πειράζει, ευτυχώς που η αλήθεια δεν μπορεί να περιοριστεί στην στενόμυαλη και αταβιστική σκέψη του Βενιζέλου, που δεν μπορεί να καταλάβει ότι αυτή η Δεξιά είναι ο αντίπαλος και όχι το κοινό..

Δεν υπάρχουν σχόλια: