Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022

Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΛΙΩΝ ΚΙΝΗΤΩΝ.

Γράφει ο mitsos175

Όταν λέμε τους παρακολουθούσε όλους ο Κούλης, το εννοούμε. Πάντα υπήρχαν ρουφιάνοι, αλλά επί Μητσοτάκη έσπαγαν κάθε ρεκόρ παρακολούθησης και χυδαιότητας.

Ακούω πως βουλευτές άφησαν τα καινούρια πανάκριβα κινητά και γύρισαν στα παλιά! Αυτά που δεν έχουν καν κάμερες. Δεν το κάνουν για λόγους οικονομίας αλλά, για να μην του παρακολουθούν τουλάχιστον από κει.

Γιατί το παλιό κινητό δεν πιάνει ιούς. Σαν εκείνο το γέρο στον 6ο, που δεν έκανε το εμβόλιο, αλλά πέρασε τον κορονοϊό χωρίς συμπτώματα! Αν δεν του έλεγε ο γαμπρός του πως είχαν κολλήσει όλοι και να κάνει τεστ, ούτε που θα το ήξερε! Τέτοια κράση ο 90χρονος!

Έτσι και παλιά κινητά. Όσο πιο παλιό, τόσο πιο καλό. Σαν το κρασί.

Αλλά να τους παρακολουθεί όλους; Όλους! Στην επόμενη λίστα του Βαξεβάνη, θα δούμε και τον ίδιο! Γιατί να παρακολουθεί τον εαυτό του; Πολλοί λόγοι, ο κυριότερος είναι, πως είναι εντελώς αναξιόπιστος.

Κανονικά τον Κούλη πρέπει να τον παρακολουθούν ψυχίατροι. Ίδιες ειδικότητες που έπρεπε να επέμβουν στο Χίτλερ, το Μουσολίνι, κι άλλους τέτοιους. Θα αποφεύγαμε πολλά, αν τους έκλειναν μέσα από την αρχή.

Πάντως ακούει Documento και βγάζει καντήλες. Το ίδιο και τα τρολλάκια της ΝΔ. Βέβαια εκείνο που πείραξε περισσότερο τη ΝΔ είναι η Αντίσταση του κόσμου στους πλειστηριασμούς.

Ξέρουν πως με τις υποκλοπές θα τη γλυτώσουν. Γιατί πολύ απλά θα κρυφτούν πίσω από την εθνική ασφάλεια. Πίσω από τη λέξη έθνος και τα παράγωγά της κρύβονται οι μεγαλύτεροι προδότες,

οι χειρότεροι εγκληματίες. Εξαίρεση ο αθλητισμός.

Αλλά ετοιμάζεται για νέα μάσα και νοθεία στις εκλογές. Θα πάρουν 4 δις από την ΕΕ. Αυτοί, όχι εμείς. Εμείς θα δώσουμε τα σπίτια μας.

Παλιά κινητά. Μην τα πετάτε είναι χρήσιμα. Μπορεί να μην έχουν κάμερες, ιντερνέτ κλπ αλλά τουλάχιστο θα σε ακούει αυτός που πρέπει, κι όχι αδιάκριτοι.

Άμα θέλουν, πάλι θα ακούσουν τι λέμε, αλλά μην τους δίνουμε και στο πιάτο. Άλλωστε γιατί τα έφτιαξαν τα κινητά; Για να διευκολυνθούμε εμείς; Όχι, για να μας παρακολουθούν, να ξέρουν που είμαστε ανά πάσα στιγμή. Η ευκολία είναι το τυρί στη φάκα.

Όταν όμως ξέρουμε τι γίνεται, προσέχουμε. Έτσι, αν θέλουμε να πούμε τα δικά μας με την πεντάμορφη γειτόνισσα και να μη μας πάρει χαμπάρι κάποια, που θα μας σπάσει το κεφάλι, βγάζουμε την μπαταρία από το κινητό.

Με πήρες αγάπη μου και δε λειτουργούσε; Όλο χαλάει, είναι παλιό. Γιατί δεν το αλλάζω; έχω δεθεί συναισθηματικά μαζί του. Το έχω χρόνια.

Φυσικά η Καλλιόπη κατάλαβε. Δεν είναι βουλευτής, να μην ξέρει τι της γίνεται. Αλλά επειδή κάνει τα ίδια, κάνει και το κορόιδο. Το ίδιο κι ο ΣΥΡΙΖΑ. Κάνουν τα κορόιδα. Ή μήπως είναι;


http://tsak-giorgis.

Δεν υπάρχουν σχόλια: