Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2022

Ο ΘΙΑΣΟΣ ΔΕΝΔΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ: ΣΑΝΟ ΑΠΟ ΤΗ ΛΙΒΥΗ.

Γράφει ο mitsos175

17 Νοέμβρη 2022: Ο κόσμος, παρά τις προσπάθειες της κυβερνητικής συμμορίας, συμμετέχει στις μεγαλύτερες πορείες των τελευταίων χρόνων. Μια λαοθάλασσα ρίχνει σε κατάθλιψη τα χουντικά απολειφάδια. Τα ΜΜΕ πρέπει να μοιράσουν σανό της παρηγοριάς.

Ο περιφερόμενος θίασος Δένδια παρουσιάζει έτσι την κωμωδία «Πήγαν να μου τη φέρουν στη Λιβύη, αλλά εγώ την κοπάνησα»! ή «Σανό από τη Λιβύη»!

Για να καταλάβουμε το δούλεμα θα πούμε την υπόθεση του έργου αλλά και αυτό που δεν λένε τα ΜΜΕ. Τους guest star, τι είναι ο καθένας και τι ρόλο παίζει.

Υπόθεση: Ο Νίκος Δένδιας, που έχει μαράζι να γίνει αρχηγός της ΝΔ, πετάει για τη Λιβύη. Υποτίθεται πως θα συναντηθεί με το φίλο του Μοχάμεντ Μενφί. Μόλις όμως πληροφορείται ως τον περιμένει η Νάιλα Μανγκούς σηκώνεται και φεύγει! Γιατί έφυγε ο Νίκος; Μήπως η Νάιλα είναι η αιτία που είναι φαλακρός; Τα υπόλοιπα στο έργο που παίζεται στις ειδήσεις.

Για να δούμε τώρα ποιος είναι ποιος. Για το Δένδια δε θα σας πω. Γνωστός θεατρίνος, μεγάλος υποκριτής, θεωρείται διάδοχος του Μητσοτάκη. Τον τελευταίο καιρό παίζει το ρόλο του ΥΠΕΞ και του δελφίνου στον οποίο τα καταφέρνει καλύτερα.

Ποια είναι η κυρία Νάιλα Μανγκούς; «Είναι η υπουργός Εξωτερικών της υπηρεσιακής κυβέρνησης της Λιβύης που έχει υπογράψει την τουρκολιβυκή συμφωνία».

Ποια είναι η υπηρεσιακή κυβέρνηση της Λιβύης; «Υπηρεσιακή κυβέρνηση ονομάζεται η κυβέρνηση που δεν έχει εκλεγεί ούτε έχει λάβει ψήφο εμπιστοσύνης από τη Βουλή,

αλλά έχει αναλάβει προσωρινά, με σκοπό να διενεργήσει βουλευτικές εκλογές, και κατά κανόνα δεν αποτελείται από πολιτικούς».

Γιατί δεν περίμενε ο Δένδιας να γίνουν εκλογές;

Στη Λιβύη είχαν εμφύλιο. Ο Χαφτάρ (κυβέρνηση του Τομπρούκ) - φίλος του Πούτιν και του Μητσοτάκη, που όμως από τότε που συναντήθηκε με τον Κούλη, πάει κατά διαόλου, πολεμούσε την Κυβέρνηση Εθνικής Συμφωνίας της Λιβύης στην Τρίπολη που υπέγραψε το Μνημόνιο μεταξύ Λιβύης Τουρκίας, το οποίο μας πείραξε πολύ.

Δηλαδή ο Δένδιας θα συναντιόνταν με ποιον; Γιατί μπερδευτήκαμε από την πλοκή.

Με τον πρώην πρέσβη και νυν πρόεδρο Μοχάμεντ αλ Μενφί τον οποίο απελάσαμε όταν υπογράφηκε η συμφωνία Λιβύης Τουρκίας!!! Διαβάστε και κλάψτε από τα γέλια!!!

"Στις 5 Φεβρουαρίου 2021, επελέγη ως πρόεδρος του Λιβυκού Προεδρικού Συμβουλίου στο Λιβυκό Φόρουμ Πολιτικού Διαλόγου. Προηγουμένως, είχε διατελέσει πρεσβευτής της Λιβύης στην Ελλάδα… Απελάθηκε από την Αθήνα τον Δεκέμβριο του 2019!".

Δηλαδή Νίκο, πόσο σανό; Αν συναντιόσουν μ’ αυτόν που είναι του ιδίου κόμματος με την άλλη, θα ήταν όλα οκ; Ή δεν ξέρεις πως τους υπουργούς εξωτερικών τους συναντούν ομόλογοί τους; Σανό, τζάμπα σανό! Τρέξτε! Ο Δένδιας πάει για αρχηγός της ΝΔ.


http://tsak-giorgis.blogspot.com/2022/11/blog-post_404.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: