Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2022

ΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΥΤΟΙ ΩΡΕ, ΣΤΟ "ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ";

Αλλη μια απόδειξη έχουμε σήμερα ότι το πολίτευμα που έχει η χώρα μας πρέπει να ονομαστεί "καθεστώς Μητσοτάκη". Κι' αυτή προκύπτει από την αποκάλυψη που κάνει η εφημερίδα "Δημοκρατία" ότι ο πρόεδρος και διευθυντής του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων (ΑΠΕ) Αιμίλιος Περδικάρης εργάζεται παράλληλα στη νεοδημοκρατική εφημερίδα «Manifesto» και υπογράφει με το ψευδώνυμο «Μάρκος Παλαιολόγος».

Μιλάμε για μια φυλλάδα απ' τα πιο κραγμένα κυβερνητικά φερέφωνα στην οποία βασικοί αρθρογράφοι είναι ο Φώτης Καρύδας, έμμισθος του Μαξίμου με "αρμοδιότητα να προωθεί στα μέσα ενημέρωσης ειδήσεις και παραπολιτικά που αφορούν το lifestyle της συζύγου του πρωθυπουργού Μαρέβα Γκραμπόφσκι - Μητσοτάκη", ο Γιάννης Παπαγιάννης, ο Μάνος Βουλαρινός και το γνωστό γαλάζιο τρολ του twitter GeorghyZhukov, αρθρογράφοι που αρκούν για να μας δείξουν την "ποιότητα" του εντύπου. Σ' αυτό δεν θα συναντήσεις τίποτε άλλα παρά εμετικό γλύψιμο στον αρχηγό της Ν.Δ και μύδρους για τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατηγορώντας τον Τσίπρα για "τοξικότητα, διχασμό, απειλές προς τους πολιτικούς του αντιπάλους και μπόλικα face news".

Αντιγράφουμε από την ιστοσελίδα της "Δημοκρατίας:

 Αυτό δεν ξανάγινε! Ο πρόεδρος και διευθυντής του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων (ΑΠΕ) Αιμίλιος Περδικάρης εργάζεται παράλληλα στη νεοδημοκρατική εφημερίδα «Manifesto» και υπογράφει με το ψευδώνυμο «Μάρκος Παλαιολόγος»,

σύμφωνα με πληροφορίες της «δημοκρατίας».

Το θέμα είναι εξαιρετικά σοβαρό και η κυβέρνηση οφείλει άμεσα να πάρει θέση (το ΑΠΕ είναι στην άμεση εποπτεία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, όπως η ΕΡΤ και η ΕΥΠ), γιατί ο πρόεδρος και διευθυντής του ΑΠΕ έχει αποκλειστική απασχόληση και οφείλει αυτός πρώτος απʼ όλους να διαφυλάττει την αξιοπιστία του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο… Μάρκος Παλαιολόγος έγραψε χθες ένα άρθρο με τίτλο «Το… πουλί του twitter σε περιδίνηση». Ομως, ο κ. Περδικάρης έχει αποδείξει κι άλλες φορές στο παρελθόν πως το τελευταίο που τον ενδιαφέρει είναι η αξιοπιστία και η πολυφωνία που πρέπει να έχει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, αρκεί να εξυπηρετεί την κυβέρνηση.

http://tsak-giorgis.blogspot.com/2022/11/blog-post_645.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: