Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2022

ΣΥΝΕΠΗΣ ΣΤΙΣ ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΟΥ Ο ΑΔΩΝΙΣ, ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΡΠΟΦΟΡΟΥΝ ΛΕΦΤΟΦΕΝΤΡΑ-ΚΛΕΦΤΟΔΕΝΤΡΑ ΕΠΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ Ν.Δ.

Πάντως για να είμαστε δίκαιοι πρέπει να αναφέρουμε ότι ο σημερινός υπουργός Αναπτύξεως και Απογειώσεως πριν ακόμα κάνει την πολιτική του μεταγραφή και βρεθεί αντιπρόεδρος της Ν.Δ. και πρωτοκλασάτο μέλος του υπουργικού συμβουλίου, μας είχε προειδοποιήσει. Οπότε είναι συνεπής στο ότι θα καρποφορούν λεφτόδεντρα-κλεφτόδεντρα επί κυβέρνησης Ν.Δ.

Με αυτό το δεδομένο, η είδηση που αποκαλύπτει η ιστοσελίδα euro2day.gr δεν πρέπει να μας προκαλεί εντύπωση.

Αντιγράφουμε:

ΝΙΚΟΣ ΚΟΚΛΩΝΗΣ: Ο αμφιλεγόμενος επιχειρηματίας (και τηλεοπτικός παρουσιαστής), παρότι είχε αρκετές κακές στιγμές στο παρελθόν, ετοιμάζει νέα επένδυση στον χώρο της ψυχαγωγίας, με... κρατική στήριξη.

Και εξηγούμαστε. Η εταιρεία του Barkingwell Progress -ιδρύθηκε στις 23 Νοεμβρίου του 2021 με το κολοσσιαίο κεφάλαιο των 4.000 ευρώ και μοναδικό εταίρο τον ίδιο- έλαβε το «πράσινο φως» ένταξης στον Αναπτυξιακό για επενδυτικό σχέδιο, επιλέξιμου κόστους... 9,935 εκατ. ευρώ! Το σχέδιο αφορά στην ίδρυση μονάδας παραγωγής τηλεοπτικών προγραμμάτων, βίντεο και κινηματογραφικών ταινιών.

Και μια λεπτομέρεια, η πιστοποίηση της καταβολής του αρχικού εταιρικού κεφαλαίου της εταιρείας, δηλαδή οι 4.000 ευρώ, έγινε στις... 26 Οκτωβρίου.

Αυτά είναι!

Δεν υπάρχουν σχόλια: