Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2022

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΥΝΘΕΤΙΚΟ ΚΡΕΑΣ! ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ FDA... ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ!


Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

Το κρέας Φρανκενστάιν... είναι γεγονός!
Δεν είναι συνωμοσιολογία "ψεκασμένων", ή...

επιστημονική φαντασία...
Η απόλυτη δικαίωση του "φιλάνθρωπου" "Μπιλ" Γκέιτς...

Μετά τις κατσαρίδες, ακρίδες και τα σκουλήκια, μπύρες με βοθρολύματα, που προφανώς αποτελούν μόνο ορεκτικό για τη "Μεγάλη Οικογένεια Άνταμς" που κυβερνά τον κόσμο, ιδού το δεύτερο κυρίως πιάτο: Συνθετικό κρέας!

Ξεπεράστηκε ακόμη κι η Ιωάννα Υψηλάντη: Θα τρως έντομα και θα σου αρέσουν! Σιχάθηκα την αναισθησία μας!

Η Αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (Food and Drug Administration - FDA), ναι, η ίδια που "ενέκρινε" τα πειραματικά σκευάσματα των πολυεθνικών φαρμακοβιομηχανιών Big Phrama ως θεϊκά μπόλιa, έδωσε το πρώτο της πράσινο φως στο κρέας που καλλιεργείται σε δοκιμαστικούς σωλήνες,


Στις 16 Νοέμβρη, ο Robert M. Califf, MD, Επίτροπος MACC για την Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων και η Susan T. Mayne, Ph.D. Director - Center for Food Safety and Applied Nutrition (CFSAN), εξέδωσαν μια δήλωση στην οποία ρητά μιλά για το πώς η FDA πρόκρινε την καινοτομία για τα ανθρώπινα τρόφιμα από την τεχνολογία ζωικής κυτταροκαλλιέργειας.
Με άλλα λόγια, η ευλογία έφτασε… ή καλύτερα να πούμε η κατάρα: δεν υπάρχουν αντενδείξεις για την εμπορευματοποίηση του συνθετικού κρέατος!

Ζήτω η "επιστήμη"!

✔  ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Χάμπουργκερ με έντομα... για να σωθεί ο πλανήτης από τις φῦσες!


✔  Έρχεται η μπύρα που παράγεται με βοθρολύματα... Η οικολογική σύλληψη!


Επειδή η φίμωση κι η λογοκρισία από το 4ο Ράιχ είναι σκληρή κι αμείλικτη, θα εντείνεται καθημερινά... όσοι κι όσες θέλουν μπορούν ν' ακολουθούν...

Για να μην "χαθούμε" θα βρισκόμαστε στο Telegram: ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: