Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2022

ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο Μ. ΚΟΤΤΑΚΗΣ ΤΟΝ Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο διευθυντής της "Εστίας", Μανώλης Κοττάκης είναι ένας δημοσιογράφος θρησκευόμενος, ανιστόρητος και αντικομμουνιστής. (συνήθως αυτά τα τρία πάνε μαζί). 
Εργαζόμενος σε έντυπο του Ομίλου ΜΜΕ του Φιλιππάκη έχει ανοίξει μέτωπο με την κυβέρνηση και προσωπικά με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. (Τους λόγους τους έχουμε παραθέσει σε περασμένη ανάρτησή μας).

Πρέπει όμως να αναγνωρίσουμε ότι ο Κοττάκης με την αρθρογραφία του, αλλά και τις δημόσιες παρεμβάσεις του κάνει ουσιαστική και αποτελεσματική αντιπολίτευση στην κυβέρνηση των "αρίστων" και ο κύριος λόγος είναι ότι οι τοποθετήσεις του γίνονται αποδεκτές από μια μερίδα εν δυνάμει ψηφοφόρων του κυβερνητικού κόμματος. 

Σήμερα ξαναβρήκε την ευκαιρία να περάσει πριονοκορδέλα την κυβέρνηση Μητσοτάκη και μάλιστα επικαλούμενος λεγόμενα του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή.

Κατά την παρουσία που βιβλίου του «Οι απόρρητοι φάκελοι Καραμανλή», που έκανε στην Λάρισα, ο Μ. Κοττάκης, παρουσία και του πρώην αρχηγού της Ν.Δ, πέρα απ' την αγιογραφία που έκανε στον πρώην πρωθυπουργό, ο διευθυντής της "Εστίας" εξαπέλυσε μύδρους ενάντια στον Κυρ, Μητσοτάκη, με έντεχνες εκφράσεις αποφεύγοντας όμως να τον κατονομάσει. 
Οποιος/ια όμως παρακολουθήσει το παρακάτω βιντεάκι,

διαπιστώνει ότι παραθέτει συγκρίσεις μεταξύ του νυν πρωθυπουργού και του Κ. Καραμανλή που όλες αποβαίνουν σε βάρος του σημερινού ενοίκου του Μεγάρου Μαξίμου. 

Ιδιαίτερη αξία έχει η απαξίωση που εκφράζει για την ΕΥΠ, ο Μ. Κοττάκης,  με φόντο το σκάνδαλο των ηλεκτρονικών υποκλοπών που βρίσκεται στην επικαιρότητα. 

Να θυμίσουμε ότι και ο Βούδας της Ραφήνας στο ίδιο μήκος με τις απόψεις του διευθυντή της Εστίας είχε κινηθεί σ' αυτό το θέμα με την ομιλία που είχε κάνει στα Ανώγεια της Κρήτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: