Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2022

ΣΤΟΝ “ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΆΓΚΥΡΑ” Η ΕΟΡΤΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΓΙΟΕΥΘΥΜΙΩΤΩΝ

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Αγιοευθυμιωτών έχει προγραμματίσει για την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2022 και από ώρα 10.30 το πρωί διπλή ταυτόχρονη εκδήλωση: Γενική Συνέλευση των μελών και χριστουγεννιάτικη εορτή για τα μικρά παιδιά των μελών του Συλλόγου, ηλικίας έως 12 χρονών.

Ο χώρος πραγματοποίησης της εκδήλωσης άλλαξε. Έτσι, αντί για την αίθουσα των Κωφαλάλων που βρίσκεται στο κτίριο που στεγάζεται ο Σύλλογος και που είχαμε ανακοινώσει στα ΑΓΙΑΘΥΜΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ, επιλέξαμε ένα θαυμάσιο χώρο, τον “Πολυχώρο Άγκυρα”, ο οποίος στεγάζεται στο νεοκλασικό κτίριο επί της οδού Σόλωνος 124, κοντά στο κέντρο της Αθήνας.

Η Γενική μας Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στο καφέ ΡΟΤΑ που βρίσκεται στο ισόγειο του κτιρίου κι όπου, κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης Γενικής μας Συνέλευσης, θα έχουμε την ευκαιρία να συζητήσουμε τα θέματα που απασχολούν τον Σύλλογό μας πίνοντας τον καφέ μας.

Τα θέματα που θα απασχολήσουν την Γενική Συνέλευση είναι:

  • Απολογισμός πεπραγμένων για το 2022. Ο απολογισμός θα αφορά στο διάστημα από τον Μάιο και μετά αφού για το προηγούμενο διάστημα έγινε στην Γενική Συνέλευση της 8ης Μαΐου.
  • Οικονομικός απολογισμός (για το ίδιο διάστημα).
  • Προτάσεις των μελών για τη βελτίωση της λειτουργίας του Συλλόγου.
  • Εκλογή μέλους για την συμπλήρωση του Δ.Σ.

·         Θυμίζουμε ότι ως μέλη θεωρούνται όλοι όσοι κατάγονται από την Αγία Ευθυμία και οι σύζυγοι αυτών συνεπώς και οι νύφες και οι γαμπροί.

Την ώρα που θα πραγματοποιείται η Γενική Συνέλευση στο ισόγειο, στον όροφο του κτιρίου, σε μια θαυμάσια αίθουσα, τα μικρά παιδιά των μελών, θα ξανασμίξουν μετά το καλοκαίρι, θα παίξουν και θα διασκεδάσουν συμμετέχοντας στη δική τους χριστουγεννιάτικη εορτή και στο τέλος ο “Άγιος Βασίλης” θα τους μοιράσει δώρα. 

Προκειμένου να οργανώσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα την εορτή και να έχουμε το κατάλληλο δώρο για κάθε παιδί, παρακαλούμε τα μέλη μας που έχουν μικρά παιδιά, έως την 6η Δημοτικού, είτε να μας τηλεφωνήσουν στο 2103250354 ή σε κάποιο από τα τηλέφωνα των μελών του Συλλόγου είτε να στείλουν μήνυμα στο e-mail του Συλλόγου: info@agiathimia.com έως τις 7 Δεκεμβρίου και να μας δηλώσουν ότι θα τα φέρουν σ’ αυτή την εκδήλωση. Φυσικά δεν θα υπάρξει καμιά επιβάρυνση.

Για «να μην βαδίζουμε στα τυφλά» παρακαλούμε ενημερώστε μας. Θέλουμε τα παιδιά να είναι κοντά στον Σύλλογο από μικρά. Βοηθήστε μας σ’ αυτό όχι μόνο δηλώνοντας συμμετοχή αλλά φέρνοντάς τα και στην εκδήλωση του Συλλόγου.

Φέτος κάναμε την υπέρβαση επιλέγοντας γι’ αυτή τη διπλή εκδήλωση τον θαυμάσιο “Πολυχώρο Άγκυρα”, από τα μέλη μας περιμένουμε την ανταπόκρισή τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια: