Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2022

ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΤΣΑΜΠΑΣΛΗΚΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ "ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ" ΜΑΣΚΩΝ ΑΧ. ΝΤΑΒΕΛΗ

Η αρχική φωτογραφία που παραθέτουμε είναι από ανάρτηση που είχαμε κάνει τον Νοέμβρη του 2021. Η δεύτερη φώτο από κείμενο που τιτλοφορούσαμε: Επιχειρηματικές "κουμπαριές" της πρωθυπουργικής οικογένειας, Σημειώναμε μάλιστα σ' αυτό το άρθρο μας:
 
Ο Αχιλλέας Νταβέλης δεν είναι απλώς "ένας επιχειρηματίας στον χώρο της υγείας". Είναι φίλος της πρωθυπουργικής οικογένειας, και κλασικό παράδειγμα του "κομπραδόρικου παρασιτικού καπιταλισμού που συντηρεί η μεγαλοαστική τάξη της χώρας μας", που θα 'λεγε και ο Νίκος Ζαχαριάδης. 

Οποιος έχει παρακολουθήσει το πώς κατάντησε ο Α. Νταβέλης "εθνικός προμηθευτής" μασκών και πότε το κράτος καθιέρωσε την υποχρεωτική χρήση μάσκας βγάζει τα συμπεράσματά του. (Είναι εύγλωττη η αρχική φώτο. 
Απλώς εδώ να θυμίσουμε ότι το ελληνικό κράτος, ο υπουργός Υγείας (σ.σ ο Γεωργιάδης και ο ίδιος ο πρωθυπουργός για ευνόητους λόγους δεν βοήθησαν τα υπάρχοντα εργοστάσια κατασκευής μάσκας, πολύ περισσότερο δεν εξασφάλισαν κατασκευή γραμμής παραγωγής στα εργοστάσια κατασκευής υγειονομικού υλικού του ελληνικού στρατού, αλλά βοήθησαν τον συγκεκριμένο επιχειρηματία,   

Τι μας ήρθε τώρα και θυμηθήκαμε όλα τα παραπάνω; Δεχτήκαμε και εμείς την ίδια φλασιά με αυτή του αρθρογράφου της "ΕφΣυν" Αντώνη Τελόπουλο, που στα "ξεκούδουνα" υπογράφει το άρθρο: "Κουμπαριές και γενναία επιχορήγηση του... επιχειρηματία Νταβέλη"

http://tsak-giorgis.blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια: