Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2022

ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΤΟΝ ΆΔΩΝΗ.

Γράφει ο mitsos175

«Μας δουλεύουν αγάπη μου. Όλοι μαζί αγκαλιασμένοι σε μια παρτούζα μέσα σε ένα βόθρο. Γι αυτό σου πάμε, Επανάσταση να κάνουμε και πίσω μη γυρνάμε. Αλλά το πρόβατο μένει πρόβατο και γίνεται το κυρίως πιάτο στο τραπέζι του κάθε λυκάνθρωπου...

Με συγχωρείτε αλλά δεν κατανοώ το σκεπτικό σας. Ή ίσως το καταλαβαίνω πολύ καλά. Εγώ ξέρω πως δεν μπορεί να πολεμάς μέχρι εσχάτων στα λόγια αλλά στις πράξεις να αθωώνετε από πριν αλλήλους. Άντε δώστε του κι ένα υπουργείο είναι καλός στο γλείψιμο. Έτσι πάτε μπροστά με τη μέθοδο του σαλίγκαρου: Γλείφοντας, σέρνοντας και με τα κέρατά σας…»

Τους είπα να πάνε να γαμηθούν, το λέω ξανά. Σε όλους. Είχαν ευκαιρία να καταδικάσουν ένα γελοίο κι επικίνδυνο ακροδεξιό. Θα μου πείτε «για τιμολόγια»; Από όπου τον πιάσεις. Τον Αλ Καπόνε τον έπιασαν για φοροδιαφυγή, όχι γι αυτούς που έφαγε. Να δούμε ποιος θα καταδικάσει τον Άδωνη, αυτόν που τον είχαν αθωώσει όλοι και το κόμμα μου δυστυχώς.

Τώρα τους γλεντάει ο Μπουμπούκος! Μόνο οι σύντροφοι του έριξαν μακαρόνια και κινητοποιήθηκε η αντιτρομοκρατική! Ένα κουβά χλωρίνη την επόμενη, γιατί στα σκατά αυτό ρίχνεις. Όσο γελοίος κι αν είναι, παραμένει ένας τυχοδιώχτης, ένας επικίνδυνος.

Λέει τις βλακείες του, από πίσω όμως κάνει αυτό που θέλουν τα αφεντικά. Ψυχρά, μεθοδικά, οργανωμένα. Ένας που παίρνει 6-7 κατοστάρικα σύνταξη δεν μπορεί να ζήσει,

δεν μπορεί να βγάλει το μήνα. Αυτός που παίρνει το βασικό όταν έρθουν οι λογαριασμοί, πρέπει να κάνει τράκα στους συγγενείς και τους φίλους για να μην του κόψουν το ρεύμα και για να φάει ένα πιάτο φαϊ!

Προφανώς καταδικάζω τον Άδωνη και την πολιτική του, καμία επίθεση εναντίον του. Όλοι τον σιχαίνονται εκτός από τα βαφτιστήρια που βολευτήκαν την εποχή της χούντας Μητσοτάκη και τα μεγάλα παράσιτα τους οποίους εξυπηρετεί.

Αλλά αυτόν τον προσέχουν μέχρι και οι υποτιθέμενοι πολιτικοί του αντίπαλοι! Η αλήθεια είναι πως με όσα λέει στέλνει κόσμο στις άλλες αστικές συμμορίες. Το σκατό δεν το γλείφουν, εκτός αν είναι κοπρολάγνοι, το πετάνε στην τουαλέτα και πατάνε το καζανάκι.

Όταν έβαζαν αντικλεπτικά στα τρόφιμα στην Τουρκία, τα ΜΜΕ εδώ μιλούσαν για ντροπή, τώρα που κάνουν εδώ είναι «προστασία της περιουσίας»! Ποιας περιουσίας ρε μαυραγορίτες; Ο Μητσοτάκης τον χρησιμοποιεί γιατί είναι ο πιο αδίστακτος από όλους. Ο πιο κατάλληλος δηλαδή για να δικαιολογήσει το πλιάτσικο που κάνουν οι γαλάζιοι.

Ταυτόχρονα τον παρακολουθεί γιατί θεωρεί πως είναι φίδι κολοβό κι εντελώς αναξιόπιστος. Τι έλεγε ο ίδιος για το Μητσοτάκη και τη ΝΔ; Αλλά πιο σιχαμένοι από όλους είναι οι ψηφοφόροι του. Ψήφισαν αυτόν που τους έλεγε «κλέφτες», όταν πήρε όμως την καρέκλα έκανε τα χειρότερα.

Να καταδικάσουμε τι; Τα μακαρόνια; Τα χαρτιά; Τη μαύρη αγορά ποιος θα την καταδικάσει; Τις λαμογιές; Άντε γαμηθείτε, το λέω πάλι. Αλλά άλλα τους λέω, άλλα καταλαβαίνουν. Εγώ τους λέω να πάνε να γαμηθούν, κι αυτοί τραβάνε μαλακία…

tsak-giorgis.blogspot.com/2022/11/blog-post_860.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: