Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2022

ΠΟΥ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΒΡΗΚΑΝ ΤΟΣΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ;

Που στο καλό βρήκαν τόσους ηλίθιους στον ΣΥΡΙΖΑ και μάλιστα τους έδωσαν κοινοβουλευτική έδρα, ενώ στο παρελθόν τους ανέθεσε ο Τσίπρας υπουργικά πόστα; 

Αντε να πεις ότι ο προερχόμενος από του ΑΝΕΛ Παύλος Χαϊκάλης, τον οποίο ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, διόρισε υφυπουργό Εργασίας, έχει το ακαταλόγιστο και δηλώνει ότι ... ο Κρόνος ... φταίει για τις πράξεις του παιδοβιαστή Ηλία Μίχο αφού ο αστρολογικός χάρτης του λέει ότι «είναι εποχή που θέλει σεξ»!

Για την απίστευτη ηλιθιότητα που έκανε σήμερα το ανεκδιήγητο σούργελο που υπήρξε μάλιστα, αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου τι να πεις; Ούτε πληρωμένη να την είχε η κυβέρνηση!  

Την μέρα που η Αρχή Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών (ΑΔΑΕ), εκθέτει την κυβέρνηση δημοσιεύοντας στοιχεία που αποδεικνύουν πώς αδικαιολόγητα  εκτινάχθηκαν οι «νόμιμες» παρακολουθήσεις επί ΝΔ. όταν ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνης Γεωργιάδης παραδέχθηκε για πρώτη φορά ότι και ο ίδιος ήταν θύμα παρακολουθήσεων, την στιγμή που η Ολγα Κεφαλογιάννη με τις δηλώσεις της δημιουργεί σοβαρό πρόβλημα στο Μαξίμου, έρχεται η Φωτίου και στηρίζει το κυβερνητικό αφήγημα για το σκάνδαλο των υποκλοπών.

Αναμενόμενο είναι τα στελέχη της ΝΔ. να κάνουν σημαία τις δηλώσεις της βουλεύτριας του ΣΥΡΙΖΑ που στην ουσία συμβάλουν στην κυβερνητική προπαγάνδα για τις ηλεκτρονικές υποκλοπές. Το τουίτ του αντιπροέδρου της Ν.Δ., που παραθέτουμε τα λέει όλα.

H απίστευτη δήλωση -ούτε παραγγελιά να την είχε η Ν.Δ.,

της Θ΄. Φωτίου σε Επιτροπή της Βουλής: «Όλο το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας πάτε να το διασπαθίσετε σε ημέτερους. Γι΄ αυτό το Ταμείο γίνονται όσα βλέπουμε αυτές τις ημέρες με τους επιχειρηματίες, οι οποίοι μπορεί να μην είναι ευχαριστημένοι ακριβώς στο πώς μοιράζετε το χρήμα, και σήμερα αποκαλύπτουν τα σκάνδαλα, ένα παρά ένα, στις υποκλοπές. Διότι ακριβώς είσαστε οι άνθρωποι που το θέμα των υποκλοπών συνδέεται ευθέως με το πού πάνε τα 72 δισ. του Ταμείου Ανάκαμψης Ανθεκτικότητας και του ΕΣΠΑ. Αυτή είναι η ιστορία των ημερών».

Δεν υπάρχουν σχόλια: