Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2022

ΡΕ ΠΩΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ....

Ποιος θα το φανταζόταν ποτέ ότι ο Τάσος Τέλογλου -  ο "μαλάκας δημοσιογράφος" όπως τον είχε χαρακτηρίσει ο μακαρίτης Γ. Τράγκας, - ο οποίος διαχρονικά ένα από τους πιο "σκληροπυρηνικούς" δεξιούς δημοσιολόγους, να είναι ένας απ' αυτούς που πρωτοστατούν στην ανάδειξη του Κυριάκου Μητσοτάκη ως τον εγκέφαλο του κυκλώματος ηλεκτρονικών υποκλοπών! Και αναφερόμαστε σε έναν δημοσιογράφο που ονειρευόταν δικτατορίες με κοινοβουλευτικό περιτύλιγμα.   

Ποιος θα μπορούσε πριν κάποιο καιρό να υποθέσει ότι το σκίτσο που παραθέτουμε θα δημοσιευόταν σε φυλλάδα του Μαρινάκη, ενός ολιχάρχη που ήταν δεμένος με τον Κυρ Μητσοτάκη, όπως το νύχι με το κρέας.

Ποιο θα διανοείτο, στο πρόσφατο παρελθόν, ότι ένας δημοσιογράφος, «οχιά» «αισχρός λασπολόγος», «λιβανιστήρι της σαπίλας» και «πληρωμένη γραφίδα της διαπλοκής», όπως είχε χαρακτηρίσει τον Γ. Παπαχρήστου, ο Παύλος Πολάκης, θα εξαπέλυε καθημερινό πόλεμο με τα άρθρα του, στην κυβέρνηση και προσωπικά στον πρωθυπουργό.  

Ολα τα παραπάνω δεν είναι απλώς μια καταγραφεί της επικαιρότητας. Είναι η πραγματική εικόνα του βούρκου της αστικής ζωής.

Υ.Γ: Οχι ότι έχει και ιδιαίτερη σημασία αλλά να σημειώσουμε ότι σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επανέλαβε την πάγια θέση της κυβέρνησης, ότι δεν προμηθεύτηκε παράνομο spyware και καμία κρατική υπηρεσία δεν το χρησιμοποίησε. Εριξε την μπάλα στην εξέδρα και μίλησε για "δικαστική διερεύνηση". Ούτε πολύ, ούτε λίγο,

παρουσιάζουν μυθομανείς τους συστημικούς δημοσιογράφους της ιστοσελίδας Inside Story που αναφέρουν ότι η Ελλάδα είχε προμηθευτεί το Predator έναντι τιμήματος 7 εκατ. ευρώ. και η σχετική σύμβαση «κρύφτηκε» μέσα σε άλλη σύμβαση της ΕΥΠ. Τι διάολο το σύμπαν έχει συνωμοτήσει ενάντια στην κυβέρνηση των αρίστων; 

http://tsak-giorgis.

Δεν υπάρχουν σχόλια: