Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2022

ΤΑ ΠΡΟΕΟΡΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΤΟΥ "ΕΓΚΡΙΤΟΥ"


Από τα χτες έχει στηθεί ένα πάρτι στο διαδίκτυο, μετά την γνωστοποίηση ότι σήμερα θα παρουσιαστεί μια συνέντευξη "κονσέρβα" του Μητσοτάκη  στον "έγκυρο". 

"Εγώ πάλι εμπιστεύομαι τον Χατζηνικολάου ...να σου δώσει συνταγή για αρχίδια καπαμά να γλύφεις τα δάκτυλα σου, όπως αυτός τον Κούλη", είναι το μόνο "θετικό" σχόλιο για τον «δημοσιογράφο του κώλου», τον «γλύφτη», και «λιγδιάρης της Εκάλης», όπως είναι οι χαρακτηρισμοί για πρόσωπο του, που αποδέχεται ο κ. Νίκος Χατζηνικολάου.

Φυσικά θα επανέρθουμε μετά το αναμενόμενο πλυντήριο που θα στηθεί στον Αντένα. Προς το παρόν δυο επισημάνσεις. Δεν αισθάνονται την ανάγκη κάποιοι κρατικοί "αρμόδιοι" καθώς και ο εκδότης-δημοσιογράφος να δώσουν πειστικές απαντήσεις για "το μεγάλο σκάνδαλο που λέγεται Real Group και Χατζηνικολάου";

Και ένα απόσπασμα από ανάρτησή μας που υπέγραφε ο Σ.Λ:

Προφανώς συμπτωματικό θα είναι ότι την χρονική περίοδο που κάνει το λιβάνισμα ο Χατζηνικολάου στον Μητσοτάκη, πέφτει σφουγγάρι στα τεράστια χρέη του και στις ποινικές διώξεις που προβλεπόταν σε βάρος του

(Ο ίδιος είναι πάμπλουτος διαθέτοντας χρεοκοπημένες επιχειρήσεις)

Ο αγαπημένος μου καθηγητής στα ΙΕΚ όπου φοιτώ, μου έχει πει ότι ο Χατζηνικολάου είναι ένα μιντιακό κατασκεύασμα. Δεν έχει καν πτυχίο δημοσιογραφίας, -πήγαινε σε κάποια σχολή αλλά δεν ολοκλήρωσε τις σπουδές του-.

Την όποια ανάδειξη του και φυσικά τον πλουτισμό του,

τα οφείλει στην κομματική του προσήλωση και κύρια στις παρεμβάσεις του πατέρα του, ο οποίος για χρόνια υπήρξε στα βουλευτικά και υπουργικά έδρανα κυβερνήσεων της Ν.Δ.  

Και σαν κατακλείδα στην ανάρτησή μας ένα σκίτσο του Ηλία Μακρή που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα "Καθημερινή" και εξευτελίζει στην κυριολεξία τον εκδότη-δημοσιογράφο.

ΠΗΓΗ.tsak-giorgis.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: