Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2022

ΗΡΩΔΗΣ ΚΑΛΕΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.

 Αν ήταν ο Ανδρέας Παπανδρέου θα είχαν ήδη πέσει οι φαύλοι της συμμορίας του Μητσοτάκη
Γράφει ο mitsos175
Από τον Άννα στον Καϊάφα, από τη Σκύλα στη Χάρυβδη, από το κακό στο χειρότερο. Άλλαξε διοίκηση η Κιβωτός οπότε θα έρθουν σε άλλα χέρια τα λεφτά από τα ακίνητα και άλλες δωρεές. Ο σκοπός αυτός ήταν, όσο για τα παιδάκια; Θα έχουν μια από τα ίδια, αλλά θα αλλάξουν τα πρόσωπα. Είναι το κόλπο που κάνουν με τις εκλογές όπου αλλάζουμε νταβατζή και ίσως στάση, αλλά το πήδημα παραμένει πήδημα.

Ο προφήτης μας λέει πως το Μνημόνιο έκλεισε τις δημόσιες δομές. Προφήτη, θα σου πω από πρώτο χέρι ιστορίες για δημοσία ορφανοτροφεία, ιδρύματα κλπ, που γίνεται ότι ακριβώς και στα ιδιωτικά. Γιατί δε φτάνει να κρατικοποιήσεις κάτι πρέπει να αλλάξει ολόκληρη νοοτροπία. Κράτος είχαμε και επί Ηρώδη. Δεν πήγε καλά για τα γεννημένα παιδιά.

Βέβαια όλα τα άλλα που λέει ο προφήτης στο νέο video ισχύουν και ιδιαίτερα το ξέπλυμα με τις φιλανθρωπίες που είχε πει πρώτος ο προφήτης Τζίμης Πανούσης. «Αν έκανα φιλανθρωπίες θα είχα δεκαπλάσια». Οι μόνοι φιλάνθρωποι ήταν οι Μπολσεβίκοι, που καθάρισαν τον Τσάρο, κι απαλλάχθηκαν οι φτωχοί. Κι αυτός που και που φιλανθρωπίες έκανε. Όταν δεν έκανε πόλεμο, δε φυλάκιζε, βασάνιζε και εκτελούσε πολιτικούς αντιπάλους. Όταν λέμε «φιλανθρωπίες» εδώ, δεν εννοούμε το δίλεπτο της χήρας, που επαίνεσε ο Ιησούς και καλά έκανε.

Ο Ηρώδης στέλνει αγωνιστικούς χαιρετισμούς στο Μητσοτάκη. Σίγουρα το έγκλημα εξελίχθηκε,

ο Ηρώδης τα έσφαξε απλώς, δεν τα πήδηξε πρώτα, όπως έκανε ο Λιγνάδης και άλλα καθάρματα της ΝΔ. Κάπου είχα δει ένα video που αφορούσε το Λιγνάδη όπου ρωτούσε η ΝΔ το ΣΥΡΙΖΑ, όταν το διορίστηκε, αν είχαν να πουν κάτι κακό για το γνωστό κάθαρμα. Μούγκα από τους ρεφόρμες κι εδώ γελάω με κείνους που θα ψηφίσουν Τσίπρα για να πέσει ο Μητσοτάκης! 

Με τους εγκληματίες της ΝΔ εξοργίζομαι, με τους ηλιθίους του ΣΥΡΙΖΑ κάνω καινούριο συκώτι. Πρέπει να έχετε συνέχεια το νου σας όχι μόνο για το παρόν αλλά και για το παρελθόν όλων αυτών για να προλάβετε μελλοντικά εγκλήματα. Βεβαίως στο ΣΥΡΙΖΑ κοιμούνται όρθιοι. Αν ήταν ο Ανδρέας Παπανδρέου θα είχαν ήδη πέσει οι φαύλοι της συμμορίας του Μητσοτάκη. Αυτοί όμως τρώνε τα πόμολα, κάνουν απευθείας ανάθεση να πάρουν νέα πόμολα και τρώνε κι αυτά! Τέτοιο πλιάτσικο εγώ δεν ξανάδα, ίσως στην Κατοχή, αν θυμούνται οι παλιότεροι.

Τα παιδιά από τη Συρία
τα χουφτώνει ένας παπάς
και ας λέει, ο Χριστούλης,
«τον πλησίον ν’ αγαπάς».

Εκεί που προσκυνώ τη σοφία του προφήτη είναι όταν είπε πως παιδιά = λεφτά. Χρήματα που κινούνται γύρω από αυτά, με πρόσχημα τα παιδιά και που καταλήγουν στις τσέπες πλουσίων καθαρμάτων που μας το παίζουν και φιλάνθρωποι. Αν ζούσε σήμερα ο Ηρώδης δε θα έσφαζε τα νήπια. Θα τα έκλεινε σε ιδρύματα, όπου αρχιερείς και πλούσιοι θα τους έτρωγαν την ψυχή και θα τον έλεγαν και φιλάνθρωπο!

Να μην ξεχάσω. Άδωνη, Μητσοτάκη, Χατζηνικολάου και όσοι άλλοι χρωστάτε μύρια, πληρώστε τα χρέη σας. Παλιό μπαταχτσήδες! Τι είπαν; Τα έχουν ρυθμισμένα; Ρύθμισε κι εσύ όπως αυτοί. Δε γίνεται; Με μια Επανάσταση πολλά μπορεί να γίνουν.

http://tsak-giorgis.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: