Τρίτη, 15 Νοεμβρίου 2016

Ο ΟΜΠΑΜΑ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΗΜΕΝΟ ΤΟΝ ΠΑΝΟ! ΥΠΟΚΛΙΣΗ ΣΤΟΝ ΥΒΡΙΣΤΗ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟ

Ίσως εκεί στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ πρέπει να εκμεταλλευτούν την περίσταση της επίσκεψης του απερχόμενου προέδρου των ΗΠΑ Μπάρακ Ομπάμα στη χώρα μας.
Η «αρχοντική» εμφάνιση του Ομπάμα και τα μηνύματα που έστειλε οφείλουν να αποτελούν οδηγό για κάθε ηγέτη χώρας.
Ενδεικτικό της ανωτερότητας του «πλανητάρχη» είναι το γεγονός ότι, παρά το ότι στην κυβέρνηση έστειλαν τον υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο, που δεν είναι καν ένας από τους 4 θεσμικούς παράγοντες της ηγεσίας της χώρας, και παρά το ότι ο Πάνος Καμμένος παλιότερα τον «χλεύαζε» και στήριξε με θέρμη την υποψηφιότητα Τραμπ, ο Ομπάμα εκτός από τη χειραψία στον Καμμένο, έκανε και μια μικρή υπόκλιση, ως ένδειξη σεβασμού στη χώρα μας,

Οι δύο άντρες είχαν μικρό διάλογο, τον οποίο ο κ. Καμμένος αποκάλυψε αργότερα μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό. «Ο Αμερικανός πρόεδρος με διαβεβαίωσε ότι θα επιμείνει στην βοήθεια προς την Ελλάδα και είπε πως το επέλεξε αυτό, για να φύγει η Ελλάδα από την κρίση», δήλωσε ο κ. Καμμένος.
«Ο πρόεδρος Ομπάμα με τις προσωπικές του παρεμβάσεις βοήθησε την Ελλάδα σε δύσκολες στιγμές και στα θέματα του χρέους, όταν έκανε παρέμβαση ο ίδιος, τον Ιούλιο του ’15, προς τον πρόεδρο Ολάντ, αλλά με τις επανειλημμένες δημόσιες θέσεις που έχει λάβει για τη συνεργασία στη Συμμαχία και για τη στήριξη στην Ελλάδα», συμπλήρωσε.
«Ήταν πολύ φιλικός… Ήταν πολύ ανθρώπινος, ήταν χαρούμενος που ήρθε στην Ελλάδα και μας είπε ότι το επέλεξε αυτό, ότι είναι προσωπική του επιλογή σε αυτό το τελευταίο ταξίδι, να έρθει στην Αθήνα».
181750181747ΟΜΠΑΜΑ ΚΑΜΜΕΝΟΣ181752
ΟΜΠΑΜΑ ΚΑΜΜΕΝΟΣ
181756

Δεν υπάρχουν σχόλια: