Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016

ΘΑΥΜΑ! ΜΙΛΗΣΕ Ο ΚΩΣΤΑΣ Ο… ΣΟΦΟΣ!

Πολιτικός … σεισμός! Μίλησε χθες ο άρχων της Ραφήνας και είπε: «Όταν μια κυβέρνηση παίρνει την δημοσκοπική κατηφόρα, η πορεία είναι μη αναστρέψιμη»… για να συμπληρώσει το βαθυστόχαστο, «πολύ σύντομα θα αρθεί οριστικά και η έως σήμερα εμπιστοσύνη των ξένων προς τον κ. Τσίπρα και θα δοθεί το σήμα προς τον κ. Μητσοτάκη!».
Οι πιστοί του ακόλουθοι διερωτώνται δημοσίως και παρασκηνιακά, «τι να εννοεί ο σοφός, λέτε να επιστρέψει να βοηθήσει;», «στηρίζει ή όχι τον Κυριάκο…;».

Είναι οι ίδιοι που όλα τα τελευταία χρόνια της περισυλλογής του Κώστα Καραμανλή φρόντισαν να συντηρούν ζωντανό τον θρύλο του «εθνικού κεφαλαίου» με απίθανα πολιτικά καμώματα και αλισβερίσια.
Και τώρα απευθύνονται στους κουτόφραγκους υπηκόους, οι οποίοι δεν κατάλαβαν ποτέ ότι μπούρδα στην μπούρδα, ίντριγκα στην ίντριγκα, κι αφού έγιναν οι απαραίτητες παρασκηνιακές συμφωνίες που δημόσια εκφράστηκαν με δηλώσεις συμπάθειας, με προεδρικούς θώκους,
Καμμένους και ψεκασμένους και με διαγραφή ευθυνών , η Καραμανλική Πέμπτη Φάλαγγα της ΝΔ στήριξε πολλαπλώς τον κ. Τσίπρα και την  κυβέρνηση του, δημιουργώντας ερείπια πάνω στα ερείπια και καταστροφή πάνω στην καταστροφή.

Δυστυχώς γι’ αυτούς, οι ευθύνες του Κώστα Καραμανλή είναι τεράστιες και θα του αποδοθούν -ήδη του αποδίδονται- από την Ιστορία, ενώ ο ίδιος είναι τόσο λίγος που πιστεύει ότι με πολιτικάντικες κουτοπονηριές θα σώσει το όνομά του.

Γράφει η Αλίκη Χατζή

Δεν υπάρχουν σχόλια: