Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016

ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ "ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ"

Βιάστηκε η Ν.Δ δια στόματος Κικίλια να καταδικάσει την επίθεση στον ''εγέρθητου'' χρυσαυγίτη βουλευτή, τον Καιάδα, αυτόν που τραγουδούσε για ''τον μπάσταρδο γιο του Θεού, τον γαμημένο Ιησού Χριστό'' που όλοι οι καλοί νεοδημοκράτες χριστιανοί, λατρεύουν!

«Ευαίσθητοι», στα θέματα βίας όσον αφορά νεοναζιστές υπανθρώπους, με μια ευαισθησία που δε φτάνει να αγκαλιάσει τα θύματα της ρατσιστικής βίας που ομοϊδεάτες τους ασκούν καθημερινά στους κολασμένους της Χιου.

Ο επιλεκτικός συναισθηματισμός τους δεν περιλαμβάνει την έγκυο προσφυγόπουλα που εξαιτίας του ρατσιστικού πογκρόμ απ' τους θιασώτες του Γερμενή, έχασε τα δίδυμα μωράκια που κυοφορούσε, ούτε τους αιμόφυρτους πρόσφυγες και μετανάστες που συνεχώς μεταφέρονται στο νοσοκομείο.
Η ψυχική τους ευπάθεια περικλείει μόνο μισάνθρωπα υπόδικα ανθρωπάρια, που σε κάθε κράτος με στοιχειώδη σύστημα δικαιοσύνης θα βρισκόταν έγκλειστοι σε κελιά, κι όχι να απολαμβάνουν ελεύθεροι τις βόλτες τους υπό την προστασία μάλιστα κρατικής ασφάλειας.

Αν όμως για τους δεξιούς γεννήτορες των χρυσαυγιτών ο ξυλοδαρμός του φασίστα είναι βίαγια κάθε αγωνιστή του δίκιου είναι απλώς μερική απόδοση δικαιοσύνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: