Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016

ΡΑΧΕΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ: ΠΕΡΙΠΟΥ 35.000€ ΠΗΡΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΤΜ ΠΟΥ ΑΝΑΤΙΝΑΞΑΝ (ΦΩΤΟ)

Αυξάνονται τα κρούσματα χτυπημάτων από τους "βομβιστές" των ΑΤΜ - Βρήκαν κλεμμένο αυτοκίνητο, που πιθανότατα έχει σχέση με το χτύπημα στις Ράχες.
Αυτή τη φορά οι "βομβιστές" χτύπησαν στις 4:30΄ τα ξημερώματα της Δευτέρας στις Ράχες. Η έκρηξη ήταν τόσο δυνατή που σήκωσε στο πόδι την παραλία Ραχών και φυσικά ακούστηκε και πάνω στο χωριό.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι δράστες ήταν τρεις. Οι δυο διοχέτευσαν το αέριο μέσα στο Μηχάνημα Αυτόματης Ανάληψης, προκαλώντας την έκρηξη, ενώ ο τρίτος περίμενε στο αυτοκίνητο.
Φεύγοντας πήραν περίπου 35.000€, ενώ άφησαν στο σημείο και αρκετά μισοκαμένα χαρτονομίσματα. Δείτε τι είπε στην κάμερα του LamiaReport ο αντιδήμαρχος Χρήστος Χασιώτης
.Οι αστυνομικοί, λίγες ώρες αργότερα, βρήκαν στο δρόμο για το Αχλάδι κοντά στον κόμβο Ραχών, ένα αυτοκίνητο μάρκας Fiat, που είχε κλαπεί γύρω στη 1:00΄ τα ξημερώματα από τη Λαμία.
Είναι πολύ πιθανό να το χρησιμοποίησαν οι δράστες και να το εγκατέλειψαν μετά το χτύπημα, για να διαφύγουν με άλλο όχημα. Την υπόθεση ερευνά η Ασφάλεια Λαμίας σε συνεργασία με το Α.Τ. Στυλίδας.
Δείτε φωτογραφίες από το κατάστημα που βρισκόταν το ΑΤΜ στις Ράχες, ο οποίος μοιάζει με βομβαρδισμένο τοπίο.

πηγη lamiareport

Δεν υπάρχουν σχόλια: