Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016

O ΘΡΑΣΥΤΑΤΟΣ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ ΤΩΡΑ ΘΥΜΗΘΗΚΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ! «ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ»

Φαίνεται πως στον ΣΥΡΙΖΑ βλέπουν τις δημοσκοπήσεις και το κλίμα και ψάχνουν «σωσίβιο», αν κρίνει κανείς από τις δηλώσεις του υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτη Κουρουμπλή, ο οποίος έτεινε χείρα συνεργασίας προς το ΠΑΣΟΚ, παρά το γεγονός ότι ο ίδιος μέχρι πριν λίγο καιρό χλεύαζε το Κίνημα.
Ο ίδιος μιλώντας στο ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης NORTH 98, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη ΝΔ λέγοντας ότι είναι γατζωμένοι θέλοντας συνεχώς να βρίσκονται στην εξουσία. Ο υπουργός ναυτιλίας παραδέχθηκε πως είναι δύσκολα τα πράγματα για την κυβέρνηση  ας μην γελιόμαστε, αλλά ο στόχος είναι η αντιμετώπιση του χρέους παρά τα όσα θέτουν οι δανειστές στις διαπραγματεύσεις. Η χώρα πρόσθεσε δεν έπρεπε να φτάσει εδώ σε αυτή την καταστροφή είναι μια χρεοκοπημένη χώρα. Η κυβέρνηση σημείωσε είναι στα βαθιά νερά αλλά ο Τσίπρας έχει καθαρή ματιά και ο κόσμος αυτό βλέπει,
αν δεν ικανοποιήσουμε τον λαό και δεν μας δείξει εμπιστοσύνη θα μας στείλει στα αζήτητα.
Ο κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής , στην ίδια συνέντευξη αναφέρθηκε και στο ΠΑΣΟΚ λέγοντας πως «θα μπορούσε να δημιουργηθεί μέσα από κοινή πορεία ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ μια μεγάλη δημοκρατική προοδευτική παράταξη». «Απέναντι στη λαίλαπα του νεοφιλελευθερισμού που εκπροσωπεί ο κ. Μητσοτάκης, οι προσπάθειες που γίνονται θα πρέπει να έχουν ως στόχο τη συμπόρευση ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ είναι ανάγκη να ενωθεί ο χώρος», ανέφερε ο ίδιος.
Στην ερώτηση αν αυτό προκύψει και μέσα από Υπουργεία, ο κ. Κουρουμπλής απάντησε πως «στην πολιτική δεν πρέπει να λες ποτέ όχι αλλά να είσαι προετοιμασμένος για κάθε τι».


Δεν υπάρχουν σχόλια: