Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016

"ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΤΖΗΜΕΡΕ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΚΛΗΣΗ." (ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΤΟ ΓΛΕΝΤΑΕΙ)

Για τον ανθυποΚασιδιάρη «κύριο» Τζήμερο, αυτό το γνωστό εμετικό υποκείμενο έχουμε γράψει πολλές φορές στο μπλογκ μας. 
Κάντε μια αναζήτηση και θα σας πλημμυρίσουν τα εμέσματά του.

Θα βρείτε αυτόν τον τύπο να βρίζει την χαροκαμένη μάνα του Παύλου Φύσσα, να χαρακτηρίζει την γνωστή αγωνίστρια Δέσποινα Κουτσούμπα «ένα περίεργο, απροσδιόριστο ον από τον ΑΝΤΑΡΣΥΑ», να σκυλεύει την μνήμη των παιδιών που κάηκαν από μαγκάλι στη Λάρισα, ενώ η πιο «ευπρεπής» διαδικτυακή του παρέμβαση ήταν όταν χαρακτήριζε τον Μαρξ «μαλάκα».
Αυτός λοιπόν ο ανεκδιήγητος τύπος που παριστάνει και τον διαφημιστή, εξασφαλίζοντας το παντεσπάνι του έχοντας στο πελατολόγιό του μια ντουζίνα κρατικές επιχειρήσεις, γράφει στο λογαριασμό του στο f/b ότι βρισκόμενος στο κτήριο του Υπουργείου Συγκοινωνιών όπου στεγάζεται το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής .. ανέλαβε τον ρόλο «καθαρίστριας».
Τον ενόχλησαν, λέει οι αφίσες του ΠΑΜΕ και άλλων συνδικαλιστικών οργανώσεων και  κατά την «προσφιλή του συνήθεια άρχισα να τις ξεκολλάει».

Για κακή του τύχη έγινε αντιληπτός από έναν «κομμουνιστή τραμπούκο  ακούων στο όνομα Μανουσογιαννάκης» όπως γράφει. Και συμπληρώνει:  «Ακόμα μού πονάει ο λαιμός, έχω δύσπνοια και η κοκκινίλα από το κεφαλοκλείδωμα είναι εμφανής. Ευτυχώς οι μπουνιές του τραμπούκου του ΚΚΕ δεν μου έσπασαν κανένα πλευρό. Μπορώ να πω ότι με μερικές μελανιές φτηνά τη γλύτωσα».

Αυτή είναι η εκδοχή που δίνει ο Τζήμερος ο οποίος επικαλείται ότι δέχτηκε μια πολύ σωστή επισήμανση από γυναίκα Περιφερειακή Σύμβουλο του ΚΚΕ:  "Και μόνο που υπάρχεις Τζήμερε είναι πρόκληση."























tsak-giorgis.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: