Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016

«ΓΑΛΛΙΚΑ» ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΣΕ ΦΩΦΗ – ΛΟΒΕΡΔΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΕΣΡ (ΔΙΑΛΟΓΟΙ)

↘ΛΑΪΚΗ ΠΑΡΟΙΜΙΑ: «ΤΟ ΜΥΡΜΗΓΚΙ ΟΤΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙ ΒΓΑΖΕΙ ΦΤΕΡΑ» 
Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το Σάββατο κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ ανάμεσα σε Βαγγέλη Βενιζέλο, Ανδρέα Λοβέρδο και Φώφη Γεννηματά.
Μάλιστα, το εν λόγω επεισόδιο, όπως γράφουν τα «Παραπολιτικά» συνέβη μπροστά στα έκπληκτα μάτια πολλών μελών της Κεντρικής Επιτροπής του Κινήματος. 
Η αφορμή γι αυτή τη σύγκρουση, δόθηκε εξαιτίας της δημόσια διαφωνίας του κ. Βενιζέλου αναφορικά με τη στάση του ΠΑΣΟΚ στο θέμα του ΕΣΡ. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες όλα ξεκίνησαν όταν ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είδε ότι προηγήθηκε συζήτηση για τη στάση του Κινήματος και ο ίδιος την αγνοούσε.
Τοτε λογομάχησε σε έντονο ύφος,
με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ανδρέα Λοβέρδο από τον οποίο ζήτησε εξηγήσεις σχετικά με ποιους λόγους δεν ενημερώθηκε.
Βενιζέλος: «Δεν έχεις το θάρρος να πεις την αλήθεια» φέρεται να είπε σε έντονο ύφος ο κ. Βενιζέλος στον κ. Λοβέρδο.
Λοβέρδος: «Με ξέρεις 40 χρόνια και ξέρεις ότι έχω το θάρρος να λέω πάντα την αλήθεια»ήταν η απάντηση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΠΑΣΟΚ
Αμέσως μετά από τις σκάλες του ξενοδοχείου Κάραβελ εμφανώς εκνευρισμένος αποκάλεσε«ορντινάτσες του εκάστοτε προέδρου» βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που βρίσκονταν εκεί.
Ωστόσο λίγο αργότερα βρέθηκε μπροστά στη Φώφη Γεννηματά, ζητώντας της τον λόγο για όσα διαδραματίστηκαν τις προηγούμενες ημέρες. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να υπάρξει έντονος διάλογος ανάμεσα στις δύο πλευρές.
Βενιζέλος: «Δεν μπορεί να μην ενημερώθηκες από την Κοινοβουλευτική Ομάδα ότι διαφωνούσα. Το είπα στον γραμματέα, είμαι σίγουρος ότι θα στο είχε μεταφέρει. Θα έπρεπε να με πάρεις ένα τηλέφωνο το κινητό μου είναι ανοικτό».
Γεννηματά: «Και το δικό μου είναι ανοικτό και θα μπορούσες να με πάρεις τηλέφωνο. Η σωστή σειρά Βαγγέλη είναι να με παίρνεις εσύ τηλέφωνο και όχι εγώ εσένα. Οποιος διαφωνεί θα έπρεπε να πάρει ο ίδιος να με ενημερώσει.

Εκείνη τη στιγμή επενέβη σε ρόλο «πυροσβέστη» ο Κώστας Σκανδαλίδης ο οποίος απευθυνόμενος και στις δύο πλευρές είπε πως «Προφανώς πρόκειται για παρεξήγηση. Πρέπει να γίνει μια συνάντηση μεταξύ σας για να λυθεί. Δεν είναι ανάγκη να τα λέτε τηλεφωνικά τα λέτε από κοντά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: