Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016

ΠΛΗΡΩΝΟΤΑΝ ΜΕ... ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ!

Ένα νέο μέτωπο κατά του ΣΥΡΙΖΑ άνοιξε χθες, καθώς η ΝΔ επέλεξε να μετατρέψει σε κοινοβουλευτική επερώτηση μία… συνέντευξη του Άρη Δαβαράκη στην εφημερίδα Lifo.
Αυτό διότι στην εν λόγω συνέντευξη, ο Δαβαράκης «αποκαλύπτει» πως, όταν ανέλαβε να «στήσει» και να «τρέξει» την ιστοσελίδα «toportal.gr», που εμφανίστηκε στον αέρα το Διαδικτύου ως το «αριστερό protagon», πληρωνόταν με… χρήματα του ΣΥΡΙΖΑ. «Ήταν το γραφείο του Νίκου Παππά», απάντησε ο Δαβαράκης στην ερώτηση «ποια ήταν η πηγή χρηματοδότησης» και συνέχισε: «Αλλά πολύ συγκεκριμένα θα σας πω ότι εγώ έπαιρνα 1.000 ευρώ και ο συνεργάτης μου 500 ευρώ. Όλοι έγραφαν αμισθί. Δούλευα δέκα ώρες την ημέρα. Το έκανα γιατί ήταν κάτι που μου ανέθεσαν με πίστη και το έκανα με ευθύνη και χαρά. Το έκανα γιατί ήθελα να ξεμπερδέψουμε με το παλιό πολιτικό σκηνικό». Μάλιστα, σε σχέση με τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, ο Δαβαράκης αποκάλυψε: «Τον έχω δει σε δυο-τρεις συσκέψεις που κάναμε για το Portal (σ.σ.: τον Παππά). Το site το σκέφτηκε ο Χριστόφορος Βερναρδάκης και πήγαμε στο γραφείο του Τσίπρα να δούμε πώς θα γίνει. Ήταν εκεί και ο Νίκος Παππάς. Στα γραφειάκια της Μητροπόλεως βρεθήκαμε. Εκεί κάναμε κάποιες συναντήσεις, μου έδωσε τα μίνιμουμ που είπα προηγουμένως και έτσι προχωρήσαμε».
Ο Δαβαράκης αναφέρθηκε και στο άδοξο τέλος της εν λόγω ιστοσελίδας: «Δεν με πήρε κανείς τηλέφωνο, δεν υπήρξε καμία επαφή. Απλώς σταμάτησαν να μπαίνουν τα χρήματα στους λογαριασμούς. Προσπαθούσα να επικοινωνήσω, αλλά δεν απαντούσαν», υποστήριξε.
Πάντως, με δεδομένο ότι όντως ο ΣΥΡΙΖΑ πριν 2 χρόνια προσπαθούσε να «στήσει» ορισμένες ιστοσελίδες για να «ισορροπήσει» τη «γαλάζια» κυριαρχία στο Διαδίκτυο, αναρωτιέται κανείς αν φταίει η Κουμουνδούρου που έκανε μια τέτοια πρόταση στον Δαβαράκη ή αν το πρόβλημα είναι ότι ο γνωστός στιχουργός-δημοσιογράφος δέχθηκε να παίρνει κομματικά χρήματα για το δημοσιογραφικό του εγχείρημα. Ο ΣΥΡΙΖΑ τη δουλειά του έκανε. Ο Δαβαράκης;

Δεν υπάρχουν σχόλια: