Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016

ΠΩΣ ΣΧΟΛΙΑΣΕ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΡΑΜΠ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Στην εκλογή Τραμπ αναφέρθηκε σήμερα το απόγευμα ο Πρόεδρος του Κινήματος και της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, Γιώργος Α. Παπανδρέου, από το Web Summit, στη Λισαβόνα, μετά από σχετική ερώτηση. Μεταξύ άλλων, τόνισε:
«Οι δημοκρατίες δεν δουλεύουν με την μεταβίβαση της εξουσίας σε έναν, που θεωρεί τον εαυτό του αυθεντία για κάθε τι επιστητό.
Οι δημοκρατίες λειτουργούν όταν οι ηγεσίες ακούνε και διαβουλεύονται, τόσο με ειδικούς όσο και με τους πολίτες, που με τη σειρά τους έχουν την ευθύνη της καθημερινής συμμετοχής· η ψήφος μία φορά κάθε τέσσερα χρόνια δεν αρκεί.»
To web summit είναι το μεγαλύτερο συνεδρίου τεχνολογίας στον κόσμο. Ένας θεσμός,
που προσελκύει όλες τις μεγάλες startup επιχειρήσεις και αποτελεί σημείο συνάντησης για τους λάτρεις της τεχνολογίας  με επιλεκτική συμμετοχή σημαντικών διεθνών προσωπικοτήτων. Αξίζει να σημειωθεί πως η φετινή χρονιά ήταν η πρώτη που το Web Summit εγκατέλειψε το Δουβλίνο και βρήκε νέο λιμάνι στην πρωτεύουσα της Πορτογαλίας Λισαβόνα.
Η παρουσία και παρέμβαση του πρώην πρωθυπουργού τράβηξε το ενδιαφέρον των συμμετεχόντων οι οποίοι κυριολεκτικά γέμισαν ασφυκτικά το στάδιο(!!) όπου πραγματοποιείται το συνέδριο.
Ενδεικτικά και τα tweets-σχόλια όσων παρακολούθησαν την παρέμβαση του πρώην πρωθυπουργού. Δείτε εδω ενδεικτικά
Πατήστε εδώ για να δείτε την παρέμβαση του Γιώργου Παπανδρέου μετα το 02:00:00

Δεν υπάρχουν σχόλια: