Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016

Δ. ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑΣ: Ο ΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΘΛΙΨΗ ΚΑΙ ΑΗΔΙΑ

Στην νέα εφημερίδα Documento που πρωτοκυκλοφόρησε σήμερα (αργότερα θα γράψουμε την αίσθηση που αποκομίσαμε από την ανάγνωσή της) και στην δημοσιογράφο Κατερίνα Κατή έδωσε συνέντευξη ο Δημήτρης Κουφοντίνας. 
Πριν προχωρήσουμε να θυμίσουμε ότι το άτομο που έχει αναλάβει την πολιτική ευθύνη για την 17 Νοέμβρη βρίσκεται 15 χρόνια συνέχεια στην φυλακή αφού στον Δ. Κουφοντίνα δεν χορηγείται η άδεια που δικαιούται γιατί δεν κάνει δήλωση αποκήρυξης των ιδεών του και διότι στη φυλακή «συγχρωτίζεται» με άλλους πολιτικούς κρατούμενους.
(Είναι το ταξικό μίσος του συστήματος απέναντι σε κάποιον που το αμφισβήτησε και μάλιστα ένοπλα, ενώ είναι λεπτομέρεια που γι’ ακόμα μια φορά κουρελιάζουν τόσο απροκάλυπτα τον λεγόμενο «νομικό πολιτισμό τους».
       Για όποιον/α έχει παρακολουθήσει τις κατά καιρούς,

τοποθετήσεις του Δ. Κουφοντίνα διαβάζοντας την πρόσφατη συνέντευξη του δεν θα διαπιστώσει κάτι καινούργιο πέρα από μια περιφρόνηση στο πρόσωπο του μυθομανή Γιωτόπουλου.

«Θλίψη και αηδία μου προκαλεί. Είχε δίκιο εκείνος ο παλιός κομμουνιστής που έλεγε ότι ο κατήγορος δεν έχει πάτο» τόνισε χαρακτηριστικά ο Δ. Κουφοντίας όταν κλήθηκε από την δημοσιογράφο να σχολιάσει τον Γιωτόπουλο και την επιστολή που έστειλε στο «Εθνος» κάνοντας λόγο για ασύλληπτα μέλη της 17 Ν.

Διαβάστε ολόκληρη την συνέντευξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: