Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016

ΔΗΛΩΝΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ

Και εμείς ξαναλέμε «Το μυρμήγκι όταν θέλει να χαθεί βγάζει φτερά»
Τις συνεχείς παρουσίες του στον δημόσιο λόγο, εντείνει ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, προκαλώντας ‘πονοκέφαλο’ στην ηγεσία της Χαριλάου Τρικούπη, μετά τη δημόσια αντίδρασή του στην υπερψήφιση της τροπολογίας Παππά, αλλά και τις θέσεις του ενάντια μόνο στον ΣΥΡΙΖΑ, όταν η ηγεσία της Δημοκρατικής Συμπαράταξης μιλά για αυτόνομη πορεία και έχει κηρύξει διμέτωπο σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ.
Σήμερα, Δευτέρα,
ο Ευάγγελος Βενιζέλος παρουσιάζει το βιβλίο του Γιώργου Παγουλάτου «Το νησί που φεύγει, 121+1 κείμενα για την κρίση», στο ίδιο πάνελ με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Μαζί τους θα είναι ακόμα ο Σταύρος Θεοδωράκης και ο Χρήστος Χωμενίδης, αλλά είναι σαφές ποιος ακριβώς είναι που δημιουργεί το πρόβλημα στην Χαριλάου Τρικούπη.

Για αύριο, Τρίτη, δε, ο Κύκλος Ιδεών του Ευάγγελου Βενιζέλου, διοργανώνει από κοινού με το Δίκτυο για την Μεταρρύθμιση της Άννας Διαμαντοπούλου εκδήλωση με θέμα «Παιδεία και Ανάπτυξη», προς τιμήν του καθηγητή  Κωνσταντίνου Σοφούλη. Και όλα αυτά, λίγες μέρες μετά τις δημόσιες αιχμές της Φώφης Γεννηματά, κατά των στελεχών της παράταξης που «τιμήθηκαν στο παρελθόν» από το ΠΑΣΟΚ και για τα οποία ηθικό θα ήταν να βοηθούν στην προσπάθεια της Δημοκρατικής Συμπαράταξης…

Δεν υπάρχουν σχόλια: