Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016

Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΤΗ ΝΔ

Το μάτι στη ΝΔ κλείνει ο Ευάγγελος Βενιζέλος; «Κατά τη γνώμη μου ναι», απάντησε ο Θόδωρος Μαργαρίτης μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της ΔΗΜΑΡ και μέλος του κεντρικού συμβουλίου της δημοκρατικής συμπαράταξης.
Συγκεκριμένα, μιλώντας στο ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης North 98, ο κ. Μαργαρίτης σημείωσε μεταξύ άλλων: «Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος παρά το ότι σέβομαι την άποψη του έμεινε μόνος του με τις απόψεις τις οποίες εξέφρασε και στην Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ και στην κοινή συνεδρίαση της ΚΠΕ του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ και δεν τον υποστήριξαν άλλα στελέχη».
«Ο κ. Βενιζέλος δεν βρήκε την υποστήριξη, στην δική του άποψη αφού δεν είχε υποστηρικτές» είπε ο Θόδωρος Μαργαρίτης και πρόσθεσε πως οι απόψεις του κ. Βενιζέλου δείχνουν μια μονομέρεια προς το κομμάτι των συμμαχιών,
ενώ η δημοκρατική συμπαράταξη συζητά για το είδος της εθνικής συννενόησης».
Ο κ. Μαργαρίτης τάχθηκε υπέρ της εθνικής συνεννόησης του ΠΑΣΟΚ με τα υπόλοιπα κόμματα και τόνισε πως το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ μαζί,θα στήριζαν μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ με την ψήφο τους έστω και με τη δημοκρατική συμπαράταξη σε ρόλο αντιπολίτευσης, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν θα μπορούσε να συμφωνήσει για την εθνική συνεννόηση που απαιτείται για τα μεγάλα εθνικά θέματα που αντιμετωπίζει η χώρα μας.
Ο κ. Μαργαρίτης επιτέθηκε ωστόσο στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι «ο κ. Τσίπρας έξω το παίζει πρόσκοπος και στο εσωτερικό της χώρας το παίζει νταής».


Δεν υπάρχουν σχόλια: